Koi Exclusive wint geheel volgens verwachting Jumbo

Als Jurgen Weyen besluit de reis aan te durven met zijn Chagoi vanuit Peer is er geen houden meer aan voor de concurrentie. Met maar liefst honderd-en-zes-centimeter Kawarimono weet hij vriend en vijand te laten zwichten voor diens slagen in het showvat. De koidealer die zich ook bezig houdt met lifestyle en gewichtsafname, houd er daarmee duidelijk een Chagoi op na zonder Herbalife dieet.

Het transport van zo’n vis is beslist geen gemakkelijke opgave 

Het is een streling voor de bezoeker dergelijke vissen op de show te mogen aanschouwen en andersom beslist geen gemakkelijke opgave het transport van zo een vis te bewerkstelligen. Je kunt je voorstellen dat een goede slag met diens staart op het verkeerde moment verstrekkende gevolgen kan hebben. Juist daarom zijn we blij dat Jurgen ons 106 goede redenen heeft gegeven om langs te komen op de Koi Show.

2016-06_BKS_JC

Series Navigatie<< Magnum Kohaku komt zijn verdiende eer opstrijken in HasseltDe allure van de Grand Champion in Hasselt >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.