Die Miyatora Sanke waar je geen genoeg van krijgt

Ruim een uur werd er gediscussieerd over de Grand Champion en diens runner-up door de juryleden. Kwaliteit en formaat blijven een tweetal aspecten die het elkaar enorm lastig kunnen maken. In een interview legt Ronald Stam uit dat de traditionele opvatting een hogere size meer neigt te waarderen.

de allure van een GC en precies dat heeft Remy voor je vast gelegd

Het zijn echter de reglementen die stellen dat een size 7 vis ook de Grand Champion voort kan brengen en wanneer er dan een goede gegadigde is dan moet deze wel op zijn size beoordeeld worden en ook deze haalt dan de volle punten voor de body. Het verschil wordt dan ook gemaakt door de uitstraling; de allure van een GC en precies dat heeft Remy voor je vast gelegd;

Series Navigatie<< 106 redenen waarom Koi Exclusive Jumbo Champion wintDe ‘big 11’ van de BKS – De Major Awards >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Comments are closed.