Kim’s Koi organiseert:

Zaterdag 2 juli 10u30:  Koiseminarie met Futoshi Mano (Dainichi Koi Farm) en Hisato Nogami (Nogami Koi Farm)

Dainichi Koifarm is één van de bekendste Koifarms van Japan èn leverancier van verschillende Grand Champions waaronder de winnaar van de laatste editie van de All Japan Koishow in Tokyo.
Nogami Koifarm slaagt er in om – ondanks de bescheiden omvang van de Koifarm – tot de beste kohaku-kwekers van Japan gerekend te worden. Al  3 keer op rij won hij de Grand Champion titel op de Nagaoka Koishow.  

Je krijgt niet alle dagen 2 “koizwaargewichten” van dit niveau over de vloer

Je krijgt niet alle dagen 2 “Koizwaargewichten” van dit niveau over de vloer, en daarom is hun bezoek aan Kim’s Koi een uitgelezen kans om eens te luisteren naar het verhaal van hun koifarm, hun visie op koi, bloedlijnen, Koiontwikkeling en om hen eventueel zelf een vraag te stellen…
Omdat we deze lezing  onder de beste omstandigheden willen laten doorgaan, hebben we een seminarieruimte gehuurd in Bedrijvencentrum De Malt. Dit gebouw bevindt zich schuin tegenover Kim’s Koi, op de Leuvensesteenweg 350 in Boortmeerbeek (rechts van het restaurant “Silo’s”).

Het seminarie zal vanuit het Japans vertaald worden naar het  Nederlands en Frans.
Plaatsen zijn beperkt en daarom geven we voorrang aan mensen die zich vooraf inschrijven.

Deelname aan het seminarie kost € 15.
Koffie en broodjes worden ‘ s middags voorzien voor de deelnemers.
Inschrijven via mail: info@kimskoi.be 

IMG_3334

Kim @ Dainichi Koi Farm

 Zaterdag 2 juli 14u: Start “Open Sales” Jumbo tosai 2016. 

Als je zelf eens de uitdaging wil aangaan om een jumbo tosai van één van deze beroemde bloedlijnen te laten uitgroeien,  dan is dit je kans.
We mochten bij Dainichi en Nogami  een beperkt aantal tosai uitzoeken uit hun stock van tategoi maar we hebben ook tosai van Isa, Shinoda, Sakai Fish Farm en nog enkele andere kwekers.
We hebben weer getracht om tosai uit zowel de betaalbare prijsklasses als de topklasse te gaan aanbieden. Zo kan iedereen zijn zin vinden.

De Koi zullen buiten voor onze zaak tentoon gesteld worden op zaterdag 2 juli vanaf 13u. Ze zullen zwemmen in blauwe bakken, zodat je ze goed kan inspecteren. Aan elke bak hangt een foto met het nummer en de prijs van de koi. Je vindt er ook een zakje. Wanneer je kandidaat koper bent voor een koi, steek je een papiertje met je naam in dat zakje. Wanneer je die dag niet aanwezig kan zijn en toch wenst deel te nemen kan je ook de vissen op de website bekijken en je gegevens en keuze doormailen. Wij zorgen er dan voor dat je naam in het juiste zakje terecht komt.

Om 14:30 uur worden de Koi toegewezen. Wanneer er verschillende kandidaten zijn, zal een onschuldige hand een naam trekken. Dit systeem hebben we overgenomen uit Japan en het is volgens eerlijk en ook erg spannend!

NOG5-41cm

Een Koi uit de open sales.

DAIN5-29cm

Nog z’n snoepje voor de Open sales….

Zondag 3 juli 11u: Battle of the Masters.

Keuring door de Japanse kwekers met als hoofdprijs 2 tickets naar Japan! Vorig jaar lanceerden we de tosai uitgroeiwedstrijd met de naam “Battle of the Masters”. Zoals we bij de start vermeld hebben, gaan we nu, bijna een jaar later, de resultaten bekijken en beoordelen.  De winnaars worden bekend gemaakt net voor de start van de veiling.

IMG_2789

Zondag 3 juli 14:30u: 15 jaar Kim’s Koi Superveiling!

Ook dit jaar houden we weer een Japanse Koiveiling. Speciaal voor deze veiling hebben we heel wat mooie en unieke tosai apart gehouden waaronder ook verschillende koishow winnaars. Verder ook nisai en verschillende grotere Koi met als klapper op de vuurpijl  3 jumbo’s van 80 cm en ook en de zeer unieke “Kanoko Asagi  die reeds verschillende prijzen won. Let op! de Koi van de veiling zijn vanaf 13:30u te bezichtigen, zodat u in alle rust uw juweel kunt bewonderen.

Alle Koi worden ingezet zonder minimumprijs!
De catalogus met foto’s van de aangeboden koi kan je vanaf 27 juni op onze site vinden.
Niet te missen dus!

IMG_7735

Zou jij durven bieden op deze dame?

Adres Kim’s Koi:
Leuvensesteenweg 333
3190 Boortmeerbeek
www.kimskoi.be
tel: 015 50.00.23

15h-1

Comments are closed.