Rendez-vous met Koi-idol winnaar mei 2016.
Rendez vous Dirk
Nadat we de contactgegevens hadden opgevraagd om een bezoekje te kunnen brengen bij de winnaar Koi-idol verkiezing mei 2016, kregen we bij de naam en het opgegeven adres al een sterk vermoeden dat het weleens om een rendez-vous zou kunnen gaan.
Dirk mei 2016 vissen
Zaterdag 13 juni jongstleden hadden we de afspraak gepland. De reisbestemming was een plaatsje net onder Antwerpen, voor ons zo’n uurtje rijden dus. Eenmaal in de wijk aangekomen begonnen de herkenningspunten zich al op te stappelen. Nog een of twee hoekjes om en dan moeten we er zijn, zei ik tegen pa en inderdaad voordat de auto goed en wel geparkeerd stond, verscheen er al een bekend gezicht op de oprit.

Ons vermoeden was juist! Dirk, zijn vrouw en wij hadden elkaar hier eerder op deze locatie en bij deze vijver ontmoet. Maar hoe het nou allemaal precies zat moest nog even worden opgehaald. Dit gaat natuurlijk vanzelf als je rond de vijver gaat zitten onder het genot van een bakje koffie en een Belgische wafel.

Er lagen drie zwembaden in de tuin van ongeveer 2×3 meter!

Wat ons naast de herkenning van vijver en tuin opviel, waren de 3 opvouwbare zwembaden van ongeveer 2×3 meter. Dirk was net als bij ons eerste bezoek in april 2011 haast semi professioneel bezig met het kweken van koi. Puur uit hobby en kennisvergaring, dit geeft volgens eigenzegge Dirk weer een nieuwe dimensie aan het beleven van zijn hobby. Het leren van, en kijken naar het jonge grut en de te verwachte ontwikkeling ervan. Trots, showend en wijzend in zijn vijver, mogen we zeggen, dat hij toch al mooie resultaten geboekt had, die inderdaad een speciale invulling gaven aan zijn Koi bestand.
eigenkweek Dirk 1
eigenkweek Dirk 2
Ook de “Marudo Sanke” Koi-idol mei, waar we uiteindelijk voor op bezoek waren, was een imposante verschijning. Zo pratende gaan de uurtjes snel voorbij en werd het tijd om toch ook de prijs nog uit te reiken en het feliciteren met het behalen van een finaleplaats.
Dirk mei 2016 Prijs

Series Navigatie<< Koi-Idol april 2016Koi-Idol winnaar juni 2016 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App