Belgian Koi Show 2016 beloofd prachtig weer

Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar komend weekend speelt Belgie. Althans, dat mogen ze morgen nog even bewijzen tegen Zweden, maar wij spelen in ieder geval wel in Belgie. de ZNA Belgian Koi Show 2016 wordt gehouden in Hasselt. De terugkeer naar deze locatie vorig jaar bleek een schot in de roos.

… Ik anders met mijn vrouw mee winkelen moet

Het is een gezellige Koi Show met veel stands en een wedstrijd die al veel tejaren een hoge kwaliteit aan koi beloofd. Daar gaan we later nog even wild op los speculeren, voor nu willen we de winnaars met jullie delen van onze prijsvraag. Op Facebook hielden wij een prijsvraag. Wie de moeite nam om de volgende slogan af te maken maakte kans op 2 vrijkaarten voor de show in het Belgische Hasselt.

“Je zou mij blij kunnen maken met 2 gratis inkomkaarten voor de Koi Show in Hasselt omdat…

Deze slogan bleek een ingang te zijn voor veel ludieke inzendingen. Een greep hieruit…

… we tenslotte toch reserve belgen zijn hier in Zeeuws-vlaanderen.

… Ik anders met mijn vrouw mee winkelen moet.

… Omdat ik graag een weekendje weg wil met dochterlief en dit een welkome invulling is

… Wij als Nederlanders tijdens dit EK toch veel tijd over hebben…

Je begrijpt dat sommige van deze indienen niet te weigeren vielen. De meest originele kwamen van de volgende tien liefhebbers. Zij mogen iemand bij de arm nemen en over enkele dagen de gang maken naar de ZNA show van de Belgian Koi Society;
Paul van Mierlo, Ronald van Eynde, Sergio Verheij, Danny Naja, Olof Reedijk, Natascha Spiering, Sonja van de Veire, Mandy West, Nick Curvers en Marvin van der Staal. Zij zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gesteld en hun vrijkaarten zijn onderweg of reeds op de juiste plaats beland.

BKS 2015

Ons team kijkt weer met veel vreugd uit naar het komend weekend. Enkele foto’s van vorig jaar.

Zij mogen een mooi weekend tegemoet zien. Het wordt een stralend weekend volgens de weerinstituten. We nodigen jullie van harte uit bij ons in de stand van KoiQuestion. Het beloofd een geweldige show te worden.

Series Navigatie<< Waterwaarden Belgian Koi Show gemonitord door Seneye

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App