Fremabo een groeiend bedrijf te Nieuwe Pekela

De naam Fred Bor zal de meeste Nederlanders niet veel zeggen, maar Fremabo (Fred & Marianne Bor) zal bij velen wat bekender zijn en anders wel na het weekend in Oldenzaal. Daar wist de dealer, die voor het allereerst meespeelt aan een Koi Show met maar liefst twee Best in varieties naar huis te gaan. Te weten de Yamabuki en Asagi en geeft daarmee zijn visitekaartje af. Het bedrijf van Koi en aquaria is gevestigd in Nieuwe Pekela. Dat is in het noorden van Nederland.

Euregio Koi Show 2016

Fred (rechts) met enkele hobbyisten

Ook Fred was aanwezig op de Euregio Koi Show met een stand en showvat. Ik mocht hem interviewen na zijn vreugdevolle overwinning in ldenzaal om hem en zijn zaak wat beter te leren kennen en wil jullie dit zeker niet onthouden. Fred; een nuchtere Groningse Koihandelaar met Koihart op de juiste plek!

Series Navigatie<< Major Awards All Japan Koi Show 2016

Comments are closed.