Seneye en Belgian Koi Society zetten in op innovatie

Nog een weekje en dan bats het showgeweld los in Belgie. behoudens dit visuele geweld komt er bij zo’n show ook veel finesse kijken. De Belgian Koi Society heeft onlangs de handen ineen geslagen met Seneye om de controle van de waterwaarden te monitoren met hun systeem. Dat roept vragen op. Welke? Dat lees je hieronder

Engel: Wiens idee was het?
Jeroen: De Belgische koi show staat bekend om o.a. z’n uitstekende waterkwaliteit, Seneye wilde graag twee standen op onze show en stelde voor om via deze weg hun producten aan het publiek te tonen. Er zal op het middenterrein, in de tent ook een scherm komen waarop de mensen die instaan voor het water de waardes ook kunnen volgen.

Interview met Ike Magazine vanuit Belgie

Jeroen proost tijdens een eerder interview in naam van Ike Magazine dat gefuseerd is met de Belgian Koi Society

Engel: Worden alle vaten afzonderlijk gemonitord?
Jeroen: Niet alle vaten, het zullen er 15 worden.  Om precies te zijn vat 1, 69, de watercontainers, vat 36 en de overige 10 vaten zullen at random gekozen worden.

Engel: Welke waterwaarden worden door de Seneye gemonitord?
Jeroen: Ik vrees dat ik je hierop het antwoord schuldig moet blijven, ik veronderstel alles wat te meten valt (?)

Engel: Hoe ziet dit er op de show uit; is er een monitor waar alle waarden op worden uitgelezen?
Jeroen: Ja, in stand 21-22, waar Seneye zal zitten en voor onze mensen van het water in hun tent op het middenterrein.

Snee Pond

Engel: Wordt er niet meer handmatig water getest?
Jeroen: Neen, misschien enkel indien nodig geacht wordt door de waterverantwoordelijke. Maar via deze weg kunnen ze de waarden “live” volgen en dat bespaart hen tijd.

Engel: Hoe worden de voelers weggehangen in het vat?
Jeroen: Over het terrein zullen UTP-kabels met een coating – die volgens Seneye sterk genoeg is – verspreid liggen waaraan de voelers verbonden zijn die in de de vaten hangen. Op welke manier, dat hebben we niet echt nagevraagd.

download (1)

Engel: Welke voordelen zien jullie in deze werkwijze?
Jeroen: We kunnen dan wel de reputatie hebben om telkens goede waterwaarden te hebben, maar zo kunnen we het effectief tonen aan het publiek. Moesten er schommelingen zijn die in negatieve aarde vallen, zullen onze mensen hierdoor heel snel kunnen ingrijpen.

Engel: Wat willen jullie zelf nog kwijt hierover?
Jeroen: Ik kan niet direct nog iets bedenken 🙂 ach ja toch, bedankt voor het interview, stel ik zeer op prijs. Een ook gefeliciteerd met jullie nieuwe website, hij is een stuk krachtiger geworden.

Dankjewel Jeroen, ik vond het leuk te doen en ook bedankt voor de complimenten, rest mij nog te zeggen dat ik jullie namens team KoiQuestion in het weekend van 25 & 26 juni een fantastische show toewens met veel (tevreden) bezoekers, hoewel ik daar niet bang voor ben, wij kunnen haast niet wachten!

Knipsel

Series Navigatie<< Van Berlijn naar Hasselt, BKS komt eraan!Zij mogen gratis naar een stralende show in Hasselt >>

Comments are closed.