Eén weekend Koivrij en dan staat de volgende grote Koishow al weer gepland, tijdens het weekend van 25 en 26 juni is Hasselt het toneel voor de Belgian ZNA Koishow. Tijdens dit tweedaagse evenement, dat gehouden wordt naast de Japanse tuin, worden in 70 showvats vele schitterende vissen getoond. Alle 70 vats zijn inmiddels uitverkocht en de wachtlijst telt al enkele namen, dus geen lege vaten op de show, alleen maar zwemmende pracht! Naast vissen zijn ook een 50 tal stands aanwezig, filterbouwers, Koivoer leveranciers, Koidealers, Koi artsen, Bonsai vereniging, hoveniers, ga zo maar door.

BZNAKS2016plan

Hierboven de indeling van het showterrein, een vergelijkbare opzet als vorig jaar waarbij de standhouders dicht op de vats staan en jij als bezoeker dus Koi kan kijken én meteen alle stand mee kunt pikken!

Wil je vast even in de stemming komen? Bekijk dan de Grand Champion 2015 van Floor van Dommelen!

Mocht je nou denken daar wil ik ook wel naar toe, heb je dan op onze Facbookpagina al gereageerd op de winactie? Niet? Dan is hier je laatste kans, maak de slogan af “Je zou mij blij kunnen maken met 2 gratis inkomkaarten voor de Koi Show in Hasselt omdat…

Succes!

Series Navigatie<< Hasselt is klaar voor een smaakvol weekendWaterwaarden Belgian Koi Show gemonitord door Seneye >>

Comments are closed.