Murata Kohaku toont zich de mooiste in Duitse hoofdstad

Albert Desseyn bracht onder de vlag van zijn dealer Elna Koi met veel trots zijn vissen mee. En met veel succes. Zijn door Murata gekweekte Kohaku bracht hem de hoofdprijs. De elegante driestapper was met circa 85 centimeter de beste ingebrachte Koi in de Duitse hoofdstad.

IMG_0349 copy

Een trotse overwinning voor de hobbyist die zijn Kohaku liet flankeren door een Yamabuki en een Shoa, die respectievelijk ook nog eens goed bleken voor respectievelijk Grand Champion B en Best in Variety Showa. meer over deze vissen later.

Series Navigatie<< Most Unique; Kujaku Ginga uit Hollande klei getrokkenKoi Freak verovert Young Champion met Ginrin Shiro Utsuri van Yoshikigoi >>

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Comments are closed.