Dit artikel is deel 5 van 12 in de serie Euregio Koi Show 2016

Zaterdagochtend ging bij Team KoiQuestion de wekker behoorlijk vroeg, met het hele team in één huisje levert logistiek gezien een strakke planning op. Iedereen moet toch even douchen om wakker te worden na de gezellige pannenkoekenavond van de dag ervoor. Door een foutje in het draaiboek waren wij in de veronderstelling dat de show om 09:00 voor bezoekers open zou gaan, dus toen dat een half uur later bleek te zijn waren wij gelukkig toch nog ruim voor de publieksopening op de show!
IMG_7089Nog de laatste hand leggen aan het gereedmaken van onze stand en wij zijn klaar voor het publiek! Al snel zien wij de eerste bezoekers het show terrein opkomen, de meeste bezoekers blijven stil staan bij het eerste vat wat ze tegen komen om zich te vergapend aan de enorme Karashi van hobbyist Rob van der Hulst. De ruim 1 meter vis zwemt, nou ja, zwemmen kan je het eigenlijk niet noemen, daar heeft ze niet genoeg ruimte voor, dobbert rond samen met een Sanke en een Yamabuki. IMG_7086IMG_7070Rond half 11 krijgen wij een seintje dat de Grand Champion en Supreme Champion bekend zijn, beide gewonnen door Floor van Dommelen van Floor’s Koishop. Gelukkig laat de Sanke zich goed op de foto zetten en kunnen wij snel het nieuws brengen. Het is niet altijd het geval dat de foto snel gemaakt is, vanuit onze stand zie ik terwijl ik deze blog schrijf, Bas en Janine, beide met camera, al ruim 15 minuten rond hetzelfde vat draaien, hier zwemt een lastige vis! IMG_7076

2016-05_Euregio_Sfeer05genieten van al dat zwemmende pracht!

Toen de zon zijn hoogtepunt bereikte vond onze eigen DJ Patrick het hoog tijd om zijn goed voorbereide setje te laten horen. Compleet met mengpaneel en koptelefoon brengt hij wat leven in de brouwerij en zo komen zij allemaal goed door onze after lunch dip heen. In de middag was het voor ons tijd om de voorbereidingen te treffen voor ons eerste stamtafelinterview! Het mooie weer werkt hieraan prima mee en we besluiten dan ook om de tafel vóór de stand in het zonnetje te zetten, camera’s er omheen en alle gasten bij elkaar halen. Onze eerste stamgasten die door Tiebo onderworpen worden aan het vragenvuur zijn Floor van Dommelen, winnaar van de Grand en Supreme Champion, Rob van der Hulst, winnaar van de Jumbo Champion en Patrick Beld, een van de organisatoren van de show. Het stamtafelinterview zal later op onze site terug te vinden zijn. 2016-05_Euregio_Sfeer06
2016-05_Euregio_Sfeer08

Inmiddels is de eerste showdag afgelopen en begint het wat bewolkt te worden, wij gaan vanavond met alle vrijwilligers nog even de dag evalueren tijdens een BBQ’tje en dan op naar dag 2!
Kan niet wachten…. je komt toch ook?

 

Series Navigatie<< Yondan Kohaku zet weer een stapje op de ladder; Supreme Champion OldenzaalKoidoc houdt oogje in het zeil op de Euregio >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App