Hattrick voor Floors Koi Shop op de Euregio Koi Show

Zowel in 2015 als 2014 wist de olijke Zeeuw al de hoogste eer naar zich toe te trekken. Ook 2016 is floors Koi Shop gelukt om uit het gehele deelnemersveld, en dat is dit jaar een behoorlijke, de mooiste vis van allemaal mee te brengen.

 De driekleur zwemt nog het hele weekend zijn rondes

De kampioen wordt niet belichaamt door dezelfde Kohaku van de afgelopen twee jaren, maar ook deze Sanke is geen onbekende. Bas wist hem al even heel mooi voor jullie te kieken. De driekleur zwemt nog het hele weekend zijn rondes op het Hulsbeek en is te bezichtigen voor iedereen want in het echt, echt waar, is ze nog veel mooier.

Sanke floor

Onze felicitaties gaan uit naar Floor van Dommelen en zijn wederhelft Mireille, die het toch weer hebben gepresteerd de top van Nederland aan te voeren met een fantastische Sanke waar we in een later artikel graag inhoudelijk nog op terug komen.

Series Navigatie<< Let’s get ready to rumble in TukkerlandYondan Kohaku zet weer een stapje op de ladder; Supreme Champion Oldenzaal >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App