Dit artikel is deel 1 van 12 in de serie Euregio Koi Show 2016

De eerste Nederlandse Koishow voor dit jaar staat weer voor de deur, over 2 weken vindt in Oldenzaal voor de zevende keer de Euregio Koi Show plaats. In het weekend van 28 en 29 mei staat Landgoed Het Hulsbeek in het teken van de Koi, 31 stands en 71 vats vullen het showterrein. KoiQuestion is ook met een stand aanwezig op deze show en zal jullie het hele weekend op de hoogte houden van het laatste nieuws! Ben jij ook zo benieuwd wie de Grand Champion zal winnen en wil je hier graag bij zijn? Wij mogen 5 x 2 kaarten verloten, tag de Facebook vriend waarmee jij graag naar de show zou gaan en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. We zien jullie graag op de show in onze stand en hopen wel dat de temperatuur iets hoger is dan vorig jaar!

IMG_0059

Series NavigatieLet’s get ready to rumble in Tukkerland >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App