Met de 2016 editie van de German Shinkokai Young Koi show op het punt van losbarsten, zit ik er stiekem toch wel een beetje van te balen dat ik er dit jaar weer niet bij ben. Reeds vorig jaar op de Euregio Koishow kreeg ik lovende feedback over de Koi Expo Germany. Over hoe ‘Japans’ de vats waren opgesteld en hoe georganiseerd de beurs werd gehouden. En ik moet zeggen, de beschrijvingen in de informatie brochures liegen er niet om. Nog niet eerder heb ik benchingpapieren gezien die dusdanig gedetailleerd op het watermanagent ingaan als in die ik nu voor me heb staan.

Impression photo's of the German Young Koi Show Berlin

Het een en ander van bovenaf bekeken

Ook op facebook zie ik al menig foto voorbij komen van de stand opbouw en onder andere een bekende Ikarashi Kazuto kohaku. Dat belooft veel goeds.

Impression photo's of the German Young Koi Show Berlin

Enthousiasme in selectie voor jong en oud

De mensen die morgen gaan wens ik veel plezier. Ik zit morgen in het Naturalis. Af en toe m`n algemene kennis op peil houden is immers ook niet verkeerd.

 

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App