Ginrin Sanke beste in de kleinste size

Soms heb je dat, dan kom je met een aantal leuke vissen, goede vissen misschien zelfs, maar zonder hele hoge verwachtingen. Je weet dat je Koi goed genoeg zijn voor wat 1e prijzen in hun size en misschien mag je wel een Best in variety bijschrijven. Dat je dan met 24 ingezette Koi eindigt met 23 Awards is natuurlijk een festijn. Bas en Linsday Erkens van Himitsu overkwam het dit weekend. Bij het bekendmaken van de prijzen en steeds vaker hun namen  voorbij kwamen werd er gekscherend geopperd dat de printerkosten voor rekening komen voor de dealer uit Limburg.

Het is de eerste keer dat twee Kinginrin een Major Award winnen

Patrick en Remy zijn gewapend met Microfoon en Camera verhaal gaan halen. Binnenkort terug te zien hier op KoiQuestion. Ondertussen kunnen we genieten van de foto van deze kleine kampioen. Het is hiermee de eerste keer op de Interkoi Show dt er twee Kinginrin Koi zijn die een Major Award in de wacht slepen.

Young Champion Interkoi kalkar

Series Navigatie<< Kinrin Kohaku Supreme Champion van KalkarVIDEO: Japanse Koi of Ronnie Coleman >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.