Gebroeders Van Hulst pakken eerste Duitse titel met X-Junior

MA-Koi; De regerend kampioen van de Holland Koi Show is ook de baas in Kalkar waar ze vorig jaar nog genoegen moest nemen met de Mature Champion. Het jaar daarvoor moesten de broers het stellen met de Jumbo Champion A. De Kohaku vanuit de stallen van Dainichi weet hier in Kalkar zijn triomf te bezegelen met in haar kielzog latende de Grand Champion van deze show uit het voorgaande jaar, een Maruten Kohaku van Hilde en Michel die in onder andere Rijswijk al eens de hoogste eer kreeg toebedeeld en nog zeker drie andere prominente Gosanke.

De bouw is fenomenaal, brutaal breed en nergens zwak

Zo zwemt er een zeker aantal op dit Duitse wedstrijdterrein, maar geen een is er zo goed bevonden als de tweekleur van de broers uit Hattemerbroek. De bouw is fenomenaal, brutaal breed en nergens zwak. Daar komt bij dat de huid, zowel het beni als het shiroji van absolute topklasse zijn. Zoals eerder gesteld over deze Koi uit de X-Junior bloedlijn maakt de odome het af en dat brengt deze Koi in een waardig balans; goed genoeg voor de titel! Onze felicitaties gaan uit naar Richard en Matthijs van Hulst die hiermee hun eerste Grand Champion titel, na een paar keer dichtbij te zijn geweest, op hun conto bij kunnen schrijven.

Grand Champion Holland Koi Show 2015

Series Navigatie<< Vooruitblik op de kampioenen van KalkarSpeelt Duitsland morgen een finale? >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.