Dit artikel is deel 6 van 38 in de serie Koi-Idol

De hobby kan ver gaan..

Zaterdag 16 april hadden we een afspraak gemaakt met Marco, de “eigenaar” van de winnende inzending van Koi-Idol maart. Een zeer mooie Showa van kweker Isa. Maar waarom staat er “eigenaar” daarover later meer.

Eenmaal aangekomen op locatie in de Hoekse Waard, trok vanuit de woonkamer direct een professioneel aangelegde Koivijver onze volledige aandacht, vanwaar naar later bleek 50 kuub groot met in totaal 12 Koi,

2 minuten later stonden we allen buiten, ondanks de stevige wind en de regelmatig aanwezige regen trotseerde we deze en stonden vol verwondering te kijken naar een collectie Nishikigoi waar menig liefhebber WOW tegen zou zeggen. Vooral de 88 cm grote Hi Utsuri is zeer imposant!!

2016 mrt winnaar vijver

Maar goed, wij waren bij Marco voor Isa, een showa van tja hoe kon het ook anders, van Isa Koi farm

2016 mrt winnaar Koi-idol Isa

Een 50 kuubs vijver heeft ook de nodige zorgen en dat heeft Marco goed voor elkaar. Eerst een trommel daarna bewegend bed en dan nog een bak met (voor de winter maanden) verwarming en Japanse matten.

2016 mrt Koi-idol winnaar filterlijn

De naam Isa was al een paar keer vernoemd in het gesprek rond de vijver En dan komt de vraag, hoe zit het en van wie is de winnaar Koi-Idol maart en dan blijkt dat de Koi aangekocht is voor hun oudste dochter Isa. Marco heeft nog geprobeerd hun jongste dochter Sakai te noemen maar dat kwam niet door de commissie heen 😉 Dit alles betekend eigenlijk dat Marco samen met zijn oudste dochter Isa, de winnaar van Koi-Idol maart 2016 is !!!

2016 mrt Koi-idol winnaar vissen in vijverDe verwachting is dat de Isa showa zijn rondjes blijft zwemmen in de vijver van Marco maar dat de trofee op het slaapkamertje van dochter Isa een plaatsje krijgt. 2016 mrt Koi-idol winnaar Isa met dochter Isa

Series Navigatie<< Miss Oktober is online playmate van het jaarKoi-Idol april 2016 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App