Met het paasweekend voor de deur en een voorspelling voor fijn lenteweer zullen de meeste van ons niet binnen voor de buis blijven zitten. Tijd om er op uit te gaan! En wat kan je als Koikichi dan het beste doen met je extra vrije dagen? Juist, bezoek een Koidealer! Afgelopen winter zul je ongetwijfeld wel een keertje langs geweest zijn, al is het alleen maar omdat je eigen Koi niet te zien is vanwege je winterkap en de wekelijks eenmalige aanbevolen hoeveelheid vis toch echt voorgeschreven staat in de nieuwe schijf van vijf! Ondanks de luiken in mijn winterkap mis ik het rustgevende effect van zwemmende Koi, dus ik sta regelmatig bij het open luik te wachten tot ze voorbij zwemmen, maar met het rustige tempo waarop onze Koi nu voortbewegen duurt het soms even voordat ze hun rondje gedaan hebben.

Dus heb jij komend weekend zin om je paasei bij een dealer kwijt te kunnen dan kan je op de onderstaande adressen terecht!

Knipsel

Koi Centrum Noord Nederland in Groningen:
Luc van Koi Centrum Noord vertelt ons het volgende: “De koi van onze laatste koihunt zijn net binnen. Begin maart hebben we zowel in het Zuid- als in Noord Japan ingekocht. Onder andere prachtige jumbo tosai van Momotaro en Matsue. Onze jumbo tosai van Momotaro zijn dit jaar wel heel erg jumbo. Met acht maanden oud zijn vele van deze al 40+. Dat belooft wat voor de toekomst! Kanno selecteerden we weer tosai goshiki, bij Marusaka een aantal nisai doitsu Sanke en bij Marudo 10 nisai chagoi/karashigoi. Kortom: we hebben weer een gevarieerd aanbod weten in te kopen.”

Dit zijn de openingstijden:
Goede Vrijdag 25 maart: 12.00 – 17.00 uur
Zaterdag 26 maart: 11.00 – 17.00 uur
Maandag 28 maart (2e Paasdag) 12.00 – 17.00 uur!

dag3-15 (38)

Wil & Sil van Wisikoi in Julianadorp hebben een speciale Paas actie !
•       Bij besteding van € 50,- of meer ontvangt u van ons een fles Kumakai probiotica twv € 14,95 gratis!
•       10% korting op alle Nisai gr Chagoi en Karashigoi 43-50cm van Marudo.

De openingstijden van Wisikoi zijn:                                                                                                                        Goede vrijdag 25 maart 16.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 26 maart 11.00 tot 17.00 uur
Zondag 27 maart, 1e paasdag  van 11.00 tot 17.00 uur.
Maandag 2e paasdag op afspraak.

Himuts

Bas Erkens van Himitsu Garden & Pond in Eygelshoven (Limburg) is begin maart naar Japan geweest en heeft zoals op zijn facebook pagina te zien is flink wat mooie aankopen gedaan. Himitsu Garden & Pond is tijdens de paasdagen open op goede vrijdag van 13:30 tot 18:00 en paasmaandag van 12:00 tot 16:00.

Hans st

Hans Stock van Quality Koi te Drongen (Belgie) laat ons weten dat zij met Pasen tal van acties op Japanse koi (15% korting op alle grote koi) en Saki Hikari en Bactoplus. Quality Koi is open op vrijdag zaterdag en zondagmorgen.

Koiquestion 4

Wil je dit weekend nog wat bijleren op Koi gebied dan kan je terecht bij Floors Koi shop in Oost-Souburg. Op zaterdag 26 maart wordt daar de workshop koi variëteiten gegeven door René Gerritzen en georganiseerd door ons Koiquestion teamlid Orlando. Dit is echt een goede workshop om de kennis wat bij te spijkeren op Koi varieteiten vlak, veel info met een kennistest aan het eind! Kijk op website van Floors Koi shop óf de activiteitenagenda van de NVN voor meer info, aanmelden/inschrijven. Daarnaast is ook 2e paasdag (28 maart) de shop geopend en wel van 10.00 – 17.00 uur.

Interkoi

Bij Interkoi Arendonk kun je op zaterdag al terecht voor een paaseitje bij de koffie en wel van 11:00 tot 16:00.

wefwef

Ditzelfde geldt voor AEM products in Lienden, daar kun je zaterdagmorgen langs, dus ben jij van plan dit voorjaar je filter aan te pakken kunnen zij je van alles vertellen over het toepassen van hun producten.

koiscenter

Koi-s-enter Twente opent haar deuren ook op 2e paasdag met spetterende aanbiedingen en geeft bij ons aan dat er zeker een paaseitje te vinden is op 2e paasdag! Deze dag kun je profiteren van  van 10 % kassa korting en tevens hebben ze ook de Handpicked Jumbo Tosai van Marudo stevig in prijs verlaagd.

Dus voor wie dit weekend lekker de deur uit wil zijn er genoeg Koidealers te vinden om een bezoekje aan te brengen! Fijne Pasen!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App