Met maar liefst 71 showvats belooft het 28 en 29 mei de grootste editie van de Euregio Koishow ooit te worden. Dit jaar zullen niet alleen meer Koi ten tonele verschijnen, ook zal het aantal stands worden uitgebreid naar 34 stuks.

Het belooft de grootste Euregio Koishow ooit te worden

Daar de mogelijkheid tot deelname aan de Koishow inmiddels tot een halt is geroepen, geeft aan hoe immens het draagvlak is voor dit evenement. De regen van afgelopen jaar heeft zo te zien geen negatieve afdrukken achtergelaten.

SONY DSC

Met meer vaten wordt de slag om de prijzen nog spannender

Met ‘lucky number seven’ op de showposter zullen de weergoden deze aankomende editie goed gezind moeten zijn. Ik hoop het althans voor de kleine groep aan vrijwilligers die ieder jaar bergen met werk verzet om het evenement tot een waar Twents spektakel te maken.

EKS2016 Flyer A5.cdr

De poster van de zevende editie wordt voor de tweede maal gesierd door de SFF kohaku.

Het doen van vrijwilligerswerk op deze show is een bijzondere ervaring die ik zeker kan aanraden. Ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken en ben je benieuwd wat er allemaal bij zo’n evenement komt kijken? Meldt je dan aan als vrijwilliger via: info@koiclubnederland.nl

De organisatie kan mensen gebruiken van 24 tot en met 30 mei. Naast de gezellige Twentse nuchterheid krijg je gratis toegang tot de feestavond. Het mooiste is toch wel de onvergetelijke ervaring dat je samen als hobbyisten voor elkaar een mooi evenement neerzet. Allemaal gebaseerd uit passie voor die ene vis.

online-versie

En zo moet het komen te staan eind mei

Onder het motto ‘stilstand is achteruitgang’ zitten ook wij als KoiQuestion niet stil en hebben samen met Koiclub Nederland besloten enkele nieuwe concepten tijdens deze show te lanceren. Wat dit precies is, dat houden we nog even geheim.

 

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App