Dit artikel is deel 5 van 38 in de serie Koi-Idol

Martin van der Stel wint voor 2e keer de Koi Idol verkiezing

Het duurde even maar langzaam aan stroomde de zaal toch vol. Nadat ik even buiten keek zag ik waarom, het waren de rokers die in grote getale buiten gebleven waren. Dan zit het zaaltje toch ineens vol. We kunnen los…

Marc is een echt podiumbeest en met een lekkere bak koffie praten en luisteren we naar wat ons te wachten staat.

Koi-idol contactdag 2016

Het zaaltje was netjes gevuld

Sergio Verheij lacht zijn spanningen weg

Sergio Verheij lacht zijn spanningen weg…

Koi-idol contactdag 2016

Engel heeft getwijfeld of hij het podium zou nemen voor zijn beste Frank Sinatra imitatie, maar kon zich nog net inhouden.

Het is altijd ongelofelijk hoe Koi-hobbyisten zo prettig bij elkaar kunnen zitten zonder ruzie of wanklanken. Je raad het al, ik was bij de uitreiking van Koi-Idol. De uitreiking waar iedereen al een jaar lang op zat te wachten. Ook werd hier de Koi-idol Professional verkiezing bekend gemaakt waarover we jullie gisteren al berichtten en er is ook een heuse publieksprijs weg te geven.IMG_6789 IMG_6788 IMG_6785

Ik was dus in het lommerrijke Noord-Brabant, de Kerkstraat wel te verstaan midden in het bruisende hart van Made. Hier gebeurde het afgelopen zondag, hier zou de uitslag bekend worden gesteld. Daar waar zeker 12 maandwinnaars al 12 maanden naar uitkeken. Maar voor het zover was moest het geduld eerst nog even op de proef gesteld worden. Tijd voor een traditie-getrouwe loterij, waar toch wel serieuze prijzen vielen te verdelen. Zoals gewoonlijk won ik weer eens niets. Niets nieuws onder de zon dus. Wel waren er veel andere blije gezichten, wat mij dan een prijs op zich is.

IMG_6787

Dirk filmde stiekem de heel dag vanuit zijn borstzak

IMG_6786

Dealers Floors Koi Shop en Himitsu met elkaar in gesprek.

De spanning steeg, want iedereen wilde wel eens weten wie de prijs ofwel de reis naar Japan gewonnen had. En je merkte toch wel langzaam aan dat men steeds stiller werd…

KQ Winnaar Reis

Martin van der Stelde met zijn 1e prijs welke hij zojuist ontvangen heeft!

Martin van der Stel

De ‘lange’ stak er weer eens met kop en schouders boven uit 😉

Toen verscheen op het scherm de Kohaku van Martin van der Stel; de reis naar Japan is voor hem! Met als een zeer goede tweede plaats voor Sergio Verhey met zijn Kohaku; Beauty. De derde plaats werd bezet door de Shiro Utsuri van niemand minder dan Benny Cents. Allen namens KoiQuestion zeer gefeliciteerd met de behaalde prijzen, wat toch maar weer een hele prestatie is!

Koi-idol contactdag 2016KQ Finalisten

Voor Martin was dit de tweede keer dat hij deze prijs won. Zijn Koi, luisterend naar de naam ‘Pearl’ was Koi idol van de maand oktober en nu dus ook playmate van het jaar. Floors Koi Shop was de handling dealer. Vorig jaar gaf hij zijn Japan reis weg aan Sergio, die dus nu als nummer twee beslist niet verdrietig is. Dit zijn mannen die elkaar alles gunnen. De publieksprijs was voor de Showa ‘Shori’ van Himitsu en dat is een dankbaar gegeven, aldus eigenaar Bas Erkens. Het was toch weer een zeer geslaagde middag met allemaal leuke mensen, want Koimensen zijn leuke mensen, toch?

IMG_6783

Met een warme lach, Bram!

944998_826977160742167_7370039492399491191_n-1

Koi-idol contactdag 2016

Geen koi meeting is compleet zonder bitterballen

Lobke Nijhoff

Lobke Nijhoff van Nijhoff Art verblijde de winnaars met een vereeuwiging van de Koi op hout

IMG_6780

Series Navigatie<< Beroepsvisser behaalt november-prijs Koi-IdolKoi-Idol winnaar maart 2016 >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App