Tijdens de Koi Idol contactdag vind jaarlijks de bekendmaking plaats van welke hobbyist de Japanreis heeft gewonnen. Engel was aanwezig in Made en doet hier in een aanstaand bericht verslag van. Naast de hobbyist, geldt er ook een prijs voor de meeste stemmen op een Koi van een dealer; de zogeheten Koi Idol Professional Award. Deze ging voor de derde keer op rij naar die ene Zeeuw…

Een hattrick is daarmee een feit, de wisselbokaal is nu van hem

Eén van de Koi waar het komend seizoen naar uitgekeken wordt is de Sanke van Floors Koi Shop. Diens afgevaardigde uit het kiesdistrict Miyatora won het afgelopen jaar al diverse major awards waaronder de Mature Champion op de Holland Koi Show, de Adult Tategoi Award op de Belgian ZNA Koi Show en Adult Champion op zowel de Euregio Koi Show en de InterKoi in Kalkar. Een indrukwekkende staat van dienst, opgebouwd in hetzelfde kalenderjaar.

Floors Koi Shop Koi Idol Professional 2016

Dit jaar begint de driekleur uit Oost-Souburg op tijd met het verzamelen van trofeeën. Gisteren bleek ze de meest populaire Koi uit de Koi Idol Pro verkiezingen. De jaarlijkse online verkiezing voor Koidealers werd al drie jaar op rij gewonnen door Floor en Mireille, telkens met een andere Koi. Een hattrick is daarmee een feit, de wisselbokaal is nu van hem. 2015-04_Interkoi_AC

De Sanke meet inmiddels zo’n 73-75 cm en zal het komend seizoen bij goede gezondheid meespelen op in ieder geval de Euregio Koi Show in Oldenzaal. Wie de dealer eerder wil feliciteren kan ook het komende weekend langs. Dan organiseert hij in samenwerking met onze eigen Orlando, de NVN en Rene Gerritzen de cursus variëteiten herkenning. Kijk op de website voor meer informatie.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App