Sarah Aitken, 32, and Mervyn Scott, 30, omschrijven hun zonen als ‘boordevol liefde, geluk, plezier en ondeugd’, daaraan toevoegend dat zij voor altijd gemist zullen worden. De twee Schotse jongens van twee jaar oud overkwam het meest gevreesde lot van iedere vijveraar. Rhys en Shaun verdronken in een aan het huis gebouwde vijverbassin of quarantaine bak. De tragedie voltrok zich afgelopen zaterdagochtend om half negen in de ochten in de Schotse plaats Dalgety Bay.
De woning was voorheen van een Koi dealer Keith Henderson die Okayama Koi Ltd runde vanuit deze woning. De betreffende vijver was een aangebouwde rechte bak. De jongens werden aangetroffen op de bodem, ambulances werden ingeschakeld, maar de jongens waren reeds dood verklaart bij aankomst in het ziekenhuis. De ouders waren ervan overtuigd dat de jongens binnen aan het spelen waren.
De lokale gemeenschap, maar ook de hele Koi en vijver minnende gemeenschap is geschokt. Ook onze redactie hield het niet droog. We laten uit respect foto’s achterwege en willen vooral onze innige deelneming kenbaar maken nav dit immens onfortuinlijk voorval. Het breekt het hart van iedere hobbyist. Dat Rhys en Shaun zacht mogen rusten.

 

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App