Om meer focus te leggen op het belang van de Koihobbyist in de showscene, stelt de Euregio Koishow samen met Koi Manager een extra prijs ter beschikking.

Koi manager

De prijs voor de Euregio Koishow 2016

Koi Manager is een app die Koiliefhebbers de mogelijkheid biedt om informatie omtrent de vijver, foto`s en vissen te registreren en ontwikkelingen te monitoren. Samen met Koiclub Nederland is een nieuwe prijs in het leven geroepen: ‘Beste Koimanager op de Euregio Koishow’. De gelukkige winnaar zal een Samsung tablet ontvangen met daarop de Koi Manager app.

ik op euregio koishow 2013

De Koi zullen aan een kundig oordeel worden onderworpen

De aanwezige jury kiest uit de deelnemende hobbyisten de beste Koi Manager met de drie mooiste vissen uit de sizes 1 tot en met 6.

037eks2013

Welk vat heeft de mooiste set van drie?

Het doel van dit initiatief is om hobbyisten verder te stimuleren in het laten ontwikkelen van jonge Koi en om deze mee te brengen naar een show.

Wij als KoiQuestion kunnen dit soort initiatieven enkel toejuichen.

 

 

Over Patrick Oude Groeniger

Patrick weet als milieukundige de hobby en zijn passie voor watermanagement vanuit nano-perspectief te bejegenen en ziet het als een uitdaging een beter begrip hiervoor te kweken om hobbyisten vooruit te helpen. De Twentenaar maakte van zijn hobby zijn werk en is werkzaam als Process Engineer bij JOTEM waterbehandeling.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App