Grolsch prominent op Koi poster

Vandaag werd de officiële poster ter aankondiging van de 7e Euregio Koi Show in Oldenzaal gepubliceerd. Naast sponsoren uit de branche op het gebied van voer en vijverbenodigdheden viel er eentje in het bijzonder op. Het logo van Grolsch prijkt warempel op het affiche. Voor zover mijn kennis reikt was er nog niet eerder een biermerk dat een Koi Show in Nederland sponsorde. Opmerkelijk en daarom vroegen we de voorzitter Patrick Beld de beugel van de fles. Deze gaf te kennen dat het contact was ontstaan via hun drakenleverancier en de enthousiaste vrijwilliger en voormalig voorzitter Richard Meenhuis.

eigenlijk sponsoren ze ons dus vanuit Japan

Hobbyisten zijn soms net mensen en bier past best bij de gezellige sfeer en identiteit van de Koi Show in Twente. Dat alcohol een negatieve associatie zou geven is de organisatie dan ook niet bang voor en de reactie van Patrick hierop is dan op typisch nuchter; “Het is eigenlijk wel toepasselijk, daar Grolsch afgelopen maand is overgenomen door het Japanse Asahi; eigenlijk sponsoren ze ons dus vanuit Japan. Mooi vergelijk toch. We zijn trots op onze sponsoren en dat geldt onverminderd voor onze bierleverancier.”

Affiche Euregio Koi Show

Ook een ander specialisme ondersteunt de Koi Show, namelijk PC Totaal Megastore. Zij hebben niet alleen de flyer in elkaar gezet, maar ondersteunen ook op de show door de WiFi te verzorgen en helpt als vrijwilliger ook met de foto’s en de printer. Hoofdsponsor is Takazumi en ringsponsor Hikari. Overige subsponsors zijn AquaforteSibo, Besuto Koi, MushasiVan Domburg sportprijzenNijland tenten , JPD foodRabobankHet HulsbeekNijhof ArtSpecial Paint Greogor , Grolsch.

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App