AEM is bezig met het ontwikkelen van een digitale controlbox. Het testen van ons prototype is nu afgerond en we gaan nu de laatste fase in en daarbij willen we jullie hulp inroepen.

Aan degene die voor ons de meest waardevolle inbreng in hard/software kan geven stellen we 1 van de 2 digitale regelingen ter beschikking. Kijk hieronder voor de hard/software opzet en de voorwaarde om kans te maken op dit buitenkansje.

HRAEM046B

Belangrijk:
We zijn op zoek naar ideeën en invullingen waardoor de controlbox verbeterd in ontwerp, functionaliteit en/of prg. opzet, zodat deze voor de gemiddelde gebruiker makkelijker te bedienen zal zijn en overzichtelijker blijft/wordt. Waardevolle extra functies onder deze voorwaarden zijn natuurlijk meer dan welkom.

Tip: we zijn niet opzoek naar functies waardoor bedieningsgemak en prg. gebruik in het geding komen. Beperk je dus tot simpele stappen en bedenk daarbij dat deze regeling voor het grote publiek toegankelijk moet zijn.

Voorwaarde:
# DEEL & LIKE dit nieuws item op Facebook
# Inbreng onderbouwd formuleren in het nieuws item op Facebook
# Door AEM zullen de ingebrachte verbeteringen/toevoegingen beoordeeld worden.
# Personen die in aanmerkingkomen voor de verloting zullen via facebook bekend gemaakt worden inclusief hun inbreng
# Onafhankelijke verloting
# Actuele terugkoppeling + invullen testrapport

Meer informatie via deze link

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App