Extra service nu óók voor trouwe gebruikers Blue Eco pomp!

Vorige maand las je het hier al op Koiquestion.nl: Naast de distributie van de energiezuinige Blue Eco vijverpompen, heeft SIBO B.V. met ingang van 1 januari jongstleden tevens alle serviceactiviteiten omtrent de Blue Eco pompen overgenomen van Estrad B.V. Door deze stappen te zetten, hoopt SIBO B.V. haar klanten nog meer servicegericht van dienst te kunnen zijn. Het volledige artikel lees je hier!

Blue Eco 1500

de bekende blauwe energiezuinige krachtpatser!

Daarnaast zou de technische groothandel vanaf 1 januari 2016 als extra service de droogloopbeveiliging en de timerfunctie standaard vrijgeven…. Zou! Want SIBO heeft nu ook goed nieuws voor de hobbyisten die reeds vóór de eerste januari van dit jaar waren voorzien van de bekende blauwe energiezuinige krachtpatser!

Op diverse sociale media en fora was er afgelopen periode toch wel enige onduidelijkheid bij deze groep Blue Eco bezitters: Hoe zit het nu met de pompen die vóór 1 januari zijn geregistreerd? Vallen die nu buiten de gratis geste van SIBO? Moeten wij “gewoon” gaan betalen voor het vrijgeven?

Koiquestion las uiteraard mee en besloot navraag te doen bij het bedrijf…

Koiquestion las uiteraard mee en besloot navraag te doen bij het bedrijf. De reactie stemde ons tevreden: SIBO B.V. heeft namelijk besloten dat de klanten die al langer een Blue Eco-pomp als kloppend hart van hun systeem gebruiken, OOK recht hebben op de extra service. De gebruikers van de Blue Eco pompen, geregistreerd vóór 1 januari 2016, kunnen daarom de pomp opnieuw registreren. Vervolgens zullen zij nieuwe codes ontvangen waarmee de droogloopbeveiliging en de timers worden vrijgeschakeld. Zodoende kunnen ook de “trouwe gebruikers” van de Blue Eco gebruik maken van deze extra service!

Wat ons betreft een goede zaak!

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App