Dit artikel is deel 3 van 9 in de serie AJKS 2016

Geweldige eindstrijd in Tokyo!

Er waren maar liefst drie stemrondes van de jury voor nodig in Tokyo, maar uiteindelijk kon de knoop worden doorgehakt en is de schitterende Kohaku in de 90Bu. klasse (94cm) gekweekt door Dainichi Toyota gekroond tot ’s werelds mooiste!

In een bloedspannende strijd tussen deze Koi en de SFF Kohaku, werd de Dainichi Toyota Kohaku overall als beste beoordeeld en Grand Champion op de 47th All Japan Combined Nishikigoi Show, welke dit weekend in het Ryutsu Center in Tokyo wordt gehouden.

Wij hebben de Kohaku, die in de peilingen vooraf al torenhoog favoriet was, in levende lijve mogen aanschouwen en ondanks het ietwat gele shiroji is de huidkwaliteit en bouw echt “stunning”! Meer hierover lees je uiteraard later… Voor nu zeggen foto’s meer dan 1000 woorden! Geniet!

GC All Japan KQ

Dainichi Toyota Kohaku, Grand Champion 47th All Japan Combined Nishikigoi Show 2016 (owner: Mr. Pan, China)

IMG_0221kopie

GC All Japan detail 2

De Grand Champion in detail…. Intensief Beni, Maruzome Kiwa, Fukurin, Teri…. Wat wil je nog méér?!

Series Navigatie<< Een Belgische stem op de All Japan!SFF Kohaku als Runner-Up van All Japan 2016 >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App