SIBO wordt hoofdsponsor van KoiQuestion

Nadat zij ons gade sloegen op de Holland Koi Show ontvingen wij een mail waarin gemeld werd dat deze technische groothandel in onder andere aquacultuur er veel voor voelde om ons te gaan sponsoren.

Een persoonlijk gesprek volgde waarin duidelijk naar voren kwam dat een partnerschap op basis van visie tussen ons eigenlijk gewoon heel wiedes is. We streven er samen naar de hobby een breder draagvlak te bieden en durven daarbij te innoveren. Wanneer ook de kleine lettertjes niets geheimzinnigers dan ‘sharing knowledge’ blijken te behelzen wordt de digitale hand geschud.

Het doet ons enorme deugd dat een bedrijf als SIBO onze harde werk ziet en op waarde schat voor de hobby en dat beschouwen we als een compliment. SIBO is daarmee hoofdsponsor van KoiQuestion. Dat betekent niet dat zij onze berichtgeving zullen beïnvloeden, die blijft net zo onafhankelijk als voorheen anders zouden we er beide niet aan beginnen.

Bij laatstgenoemde is ook onmiddellijk het voordeel voor de hobbyist gebleken

Het betekent wel dat de aquatische groothandel uit Veghel een prominente bannervermelding krijgt op de website en enkele van hun merken worden getoond in onze video’s. De nieuwsgeving van KoiQuestion wordt hiermee ook uitgebreid met nieuws vanuit de groothandel op het gebied van apparatuur en meer van merken als Aqua Forte, X Clear, Microbe Lift, Kusuri en Blue Eco. Bij laatstgenoemde is ook onmiddellijk het voordeel voor de hobbyist gebleken. Naar aanleiding van het nieuws dat SIBO de Blue Eco pompen over heeft genomen en de daarop rijzende vragen over onder andere de droogloop-beveiliging, hebben wij verder navraag gedaan en er zal weldra een bericht over verschijnen. Wij kunnen objectief en kritisch anticiperen op de vragen die bij de consument leven.

We zijn ontzettend blij met SIBO als nieuwe sponsor van KoiQuestion en zijn gemotiveerd onze samenwerking te laten leiden tot inspiratie en innovatie voor de branche waar uiteindelijk jij als hobbyist de vruchten van plukt. Samen met hen en natuurlijk alle andere sponsoren hopen we die trap te kunnen bestieren om de hobby naar de volgende etage te nemen. Een officieel moment zal volgen tijdens de open dagen van het bedrijf eind deze maand.

Sibo wordt hoofdsponsor van KoiQuestion in Nederland

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App