Dit artikel is deel 2 van 21 in de serie Nieuws van de Vakhandel

SIBO B.V. is als technische groothandel sinds 2010 exclusief distributeur van de door Estrad B.V. ontwikkelde energiezuinige Blue Eco vijverpomp. Met ingang van 1 januari 2016 heeft SIBO B.V. alle serviceactiviteiten omtrent de Blue Eco pompen overgenomen van Estrad B.V.

Blue Eco 1500

De afgelopen maanden is er door beide bedrijven hard gewerkt om alle benodigde kennis, personeel en apparatuur over te dragen waardoor er nu één sterk aanspreekpunt is ontstaan voor alle dealers / gebruikers. Als extra waarborg blijft Estrad de komende jaren op de achtergrond meedraaien voor onder meer innovatie en productiebegeleiding.

Door deze activiteiten omtrent de Blue Eco voor haar rekening te nemen, hoopt SIBO haar klanten nog meer service gericht van dienst te kunnen zijn.  Daarnaast zal SIBO vanaf 1 januari 2016 als extra service de droogloopbeveiliging en de timerfunctie standaard vrijgeven.

Voordelen Blue Eco vijverpompen

De Blue Eco vijverpompen zijn sinds 2010 niet meer weg te denken uit de huidige vijverwereld. SIBO heeft er samen met Estrad voor gezorgd dat de door Estrad ontwikkelde Blue Eco pompen terug te vinden zijn in menig vijver. De duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid, hoge flow en het lage (regelbare) stroomverbruik zijn de belangrijkste succesfactoren van de pomp. De vijverpomp verbruikt tot 50% minder energie, wat naast de energiebesparing ook het milieu en de CO₂ reductie ten goede komt. Met de Blue Eco vijverpompen kan SIBO voldoen aan de rijzende vraag naar duurzame, energiezuinige en volledig instelbare vijverpompen.

De vijverpomp verbruikt tot 50% minder energie, wat naast de energiebesparing ook het milieu en de CO₂ reductie ten goede komt.

 

SIBO B.V. is gevestigd in Veghel en levert producten voor een heldere, schone en gezonde vijver. Het vijverassortiment bestaat onder andere uit filtersystemen, pompen, UV-C units en waterbehandelingsproducten. SIBO werkt met gerenommeerde merken als AquaForte, Microbe-Lift, Kusuri, Sander, Xclear, Valterra en Blue Eco.

Blue Eco foto

Series Navigatie<< 5 en 6 November Kijk en Reserveer Dagen bij Koicentrum FrieslandChikara Koi >>

Reacties

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App