Dit artikel is deel 4 van 38 in de serie Koi-Idol

Koi idol winnaar november

Stel je bent een beroepsvisser uit een van de meest bekende vissersdorpen van Nederland en daarnaast heb je nog een hobby genaamd Koi. Aangezien ik een vaste kijker ben van programma’s zoals Deadliest Catch vraag ik me af of dat wel goed gaat, want ja keer op keer weken van huis…

IMG_5605

Het is niet de eerste keer dat Marinus een prijs ontvangt

De maandwinnaar van Koi-Idol november 2015 zit in deze situatie en hieruit blijkt dat dit zeer zeker goed mogelijk is. Het vergt wel planning en ook medewerking van familie maar het resultaat mag er zijn. Buiten de maandwinnaar zwemmen er nog een aantal schitterende koi in de vijver van Marinus en zijn gezin. En de reeds gewonnen prijzen liegen er niet om, zelfs in Japan!

IMG_5602

Het was 16 december toen we op bezoek kwamen en zoals we de laatste weken gemerkt hebben was het weer voor deze tijd abnormaal goed. Ongekend zelfs en dat maakte het mogelijk om alles in en rondom de vijver goed te bekijken. Het zit allemaal goed in elkaar en werkt uitstekend. Toch wil Marinus de vijver groter maken en verplaatsen. Geef hem geen ongelijk want de tuin heeft er de ruimte voor.

IMG_5597 (1)

Marinus is een hobbyist met een visie en legt de lat steeds hoger

Marinus is een hobbyist met een visie en legt de lat steeds hoger, de eerste prijzen zijn al binnen en ik verwacht dat dit aantal de komende jaren verder gaat stijgen. Zelf kan hij er vaak niet bij zijn op shows en laat hij de verzorging over aan een dealer die zijn vissen dan inzet. De Shiro gaan we waarschijnlijk nog wel zien in 2016 gedurende enkele shows in binnen- en buitenland.
Heel veel succes in de finale Marinus met je geweldige Shiro!!

IMG_5591

Inmiddels is de winnaar van december ook bekend en dat betreft eveneens een shiro.. Dat belooft vuurwerk in de finale!

Series Navigatie<< Koi-Idol oktober 2015Miss Oktober is online playmate van het jaar >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App