Wil jij kans maken op die Yoshikigoi Yamabuki Ogon?

Net voor de kerst introduceerden wij onze nieuwe prijsvraag en die kent misschien wel de allertofste prijs die we ooit hebben weggegeven. Een levende goudstaaf van een halve meter, namelijk een Yoshikigoi Yamabuki Ogon! Daarvoor moet je ook wel wat doen: we hebben wat meer vragen dan normaal gesproken. Volgens ons is het echter best te doen. Dat bewijst ook jullie deelname. Er hebben inmiddels een paar honderd mensen meegedaan, maar het kan ook goed zijn dat het wellicht even aan jouw aandacht is ontsnapt.

— Doe NU mee —

Er wordt van je verwacht dat je de variëteiten zoals afgebeeld juist weet te benoemen. Het gaat er om dat je de variëteit goed hebt, over een grammaticaal foutje doen we uiteraard niet moeilijk. Er is geen tijdslimiet dus je kunt gerust onze website er op na slaan om tot de juiste variëteit te komen. Heb je ze allemaal goed, dan ding jij mee naar die felbegeerde Yoshikigoi Yamabuki Ogon. Deze wordt ter beschikking gesteld door de Yoshikigoi Koi Farm en is gegarandeerd female!

Yoshikigoi Yamabuki Ogon

Beter nog dan een halve meter goud wanneer je het mij vraagt

Wie Yoshikigoi is? Dat kun je hier lezen. De Koi zal tot dit voorjaar verblijven op de Farm in Polen. Waar je mee kunt doen aan de prijsvraag? Ook daar hebben we een link voor of klik hierboven in het menu op Quiz.

— Klik hier en doe NU mee —

Deze Yoshikigoi Yamabuki Ogon is de vrucht van een Hirasawa X Izumiya kwekerslijn. Jos Aben heeft een aantal jaren geleden een zeer grote vrouwelijke Yamabuki aangekocht bij Hirasawa en deze Koi kruist hij met 2 mannetjes afkomstig van Izumiya. Dit nageslacht heeft al vele kampioenen op verschillende Koishows opgeleverd in Europa de afgelopen jaren. De spectaculaire groei komt ongetwijfeld van het Hirasawa vrouwtje en de huid kwaliteit van de Izumiya bloedlijn die waarschijnlijk ook nu nog het de beste behoren dat Japan te bieden heeft.

Het is leuk en leerzaam en waar er bij de nationale loterijen tien- of zelfs honderdduizenden meedoen, zullen het er hier gemiddeld zo’n vijfhonderd zijn die meedoen aan onze prijsvraag, dat betekent dus een best goede kans en de prijs is veeeel moooier naar onze mening. Ken jij de varieteiten? Succes!

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App