Ken jij deze variëteiten? Maak dan kans op een Hirasawa x Izumiya Yamabuki Ogon gekweekt op de Yoshiki Koi farm!

Winnen, winnen, winnen, ik hou er van! Loterijen, like & share acties op social media, prijsvragen, ja ik doe fanatiek mee! Een flinke geldprijs heb ik nog nooit gewonnen, maar het heeft mij geen windeieren gelegd, boeken, gadgets, beauty producten, dat soort dingen win ik nog wel eens. Nou staan die boeken eigenlijk ongelezen in de kast, gadgets… daar heb ik niet zoveel mee en de beauty producten zijn toch vaak net niet de kleur of geur die ik zelf zou kiezen, dus of ik er nou echt iets aan heb… dat is de vraag, maar gewonnen heb ik wel!!

Minimaal 50 centimeters goudgele Koi kan van jou zijn

In het kader van de drang naar winnen hebben wij een prijs waar jij als Koi liefhebber wél iets aan hebt! Wij lanceren een prijsvraag waarmee je een Nisai Yamabuki kunt winnen. Minimaal 50 centimeters goudgele Koi kan van jou zijn volgend voorjaar. Deze prijs wordt ter beschikking gesteld door de Yoshiki Koi Farm. Heb jij ze alle 10 goed?

Yamabuki Ogon Yoshikigoi

Deze gegarandeerd female Yamabuki Ogon is de vrucht van een Hirasawa X Izumiya kwekerslijn door Yoshikigoi in Polen. Jos Aben van Yoshikigoi heeft een aantal jaren geleden een zeer grote Yamabuki vrouw aangekocht bij Hirasawa en deze Koi kruist hij met 2 mannetjes afkomstig van Izumiya. Dit nageslacht heeft al vele kampioenen op verschillende Koishows opgeleverd in Europa de afgelopen jaren.  De spectaculaire groei komt ongetwijfeld van het Hirasawa vrouwtje en de huid kwaliteit van de Izumiya bloedlijn die waarschijnlijk ook nu nog het de beste behoren dat Japan te bieden heeft.

Klik — HIER — om naar de prijsvraag te gaan. Veel succes!

Comments are closed.