Dit artikel is deel 16 van 25 in de serie Op bezoek bij

Janine had het al beloofd in haar artikel van oktober 2015, hier het vervolg!
In 2013 had ik al eerder geschreven over Vijveroverkappingen.nl, het bedrijf wat zich weet te innoveren op een manier welke in deze tijd past. Zo hebben zij voor (bijna) alle afdekuitdagingen een oplossing. Het bedrijf wat in het lommerrijke Best ligt heeft weer een mooie oplossing bedacht voor de kids, of eerder tegen de kids…
Dus ik naar Best getogen, Bakkie en ja hoor gebakkie erbij, de Brabantse gezelligheid zat er al snel in.

IMG_1770

Corina en Ton nog even snel op de foto

Ik zag dat het assortiment behoorlijk uitgebreid was in de showroom van Ton en Corina, en omdat zij het erg druk hadden met vijverkappen die op het laatste moment nog even besteld waren mocht ik mijn indrukken zelf verwerken!

IMG_4671

Heb je nog kleine kinderen of kleinkinderen dan hoef je niet meteen te denken aan het dichtgooien van je vijver. Ton en Corina Bergmans hebben hier een passende oplossing voor gevonden. Het is een voor de hand liggende en adequate manier van werken. Namelijk een rooster in combinatie met aluminium. Hier kan de kleine spruit niet zo makkelijk in de diepe vijver iets overkomen.

IMG_5391

Kindvriendelijk

IMG_6005

Ook bij InterKoi weten ze wat goed is.

Daarnaast bieden zij ook vijverranden aan welke transparant zijn van een krasbestendige Acrylaat die stevig vastgehouden worden door RVS steunen of desgewenst met aluminium steunen. Ook is dit een kindvriendelijke oplossing! IMG_4851Ook  is er natuurlijk hetgeen waar iedere Koiliefhebber warm van wordt namelijk de vijveroverkapping. Dit product is werkelijk het paradepaardje van Vijveroverkappingen, want zij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent! Op elke manier die technisch haalbaar is kan een van de Polycarbonaatplaten gescharnierd worden. Dit in combinatie met een hoge kwaliteit aluminium welke in Nederland gepoedercoad wordt. Hierdoor kunnen zij kwaliteit garanderen! En niet alleen voor rechthoekige bakken, maar ook voor natuurvormen, hier maken zij een echte uitdaging van.

Vijver afdekken

Moeilijke bakken?

P1020325

P1020316Wanneer je nu voor de koude januari/februari maanden nog een kap over jouw vijver wilt hebben neem dan contact op met Corina of Ton Bergmans door hier te klikken. Het kan nog net! IMG_0294

Series Navigatie<< Kwijlend van Koi en koffiekoekEen Belgisch tripje naar Shinto Japanse Koi >>

Comments are closed.