Video en foto’s Ikeage Momotaro grow-out Koicentrum Noord

Wie dacht dat het reeds gebeurd is met de ikeages hoeft niet bang te zijn. In tegenstelling. We hebben nog zeker twee updates voor je in petto, maar ondertussen wilden we toch een ikeage met jullie delen die dichter bij huis plaats vond. Voor ons persoonlijk wel erg dichtbij; namelijk bij koi Centrum Noord in Groningen. Daar is hun groeivijver geoogst en zijn alle Koi gemeten en gefotografeerd.

De Koi blijven zonder uitzondering allemaal overwinteren

Een artikel hierover konden jullie reeds lezen in dit artikel. Van die dag heb ik een korte video gemaakt terwijl Janine de foto’s voor haar rekening nam. De komende tijd zullen we enkele ontwikkelingen met jullie bespreken aan de hand van de voor en na foto’s.

De vissen zijn grotendeels afkomstig van Momotaro en enkele van Nagoshi en Marudoh. Heerlijk om dit soort vissen te bekijken. Hieronder even enkele uitgelicht met daaronder een gallerij van alle Koi uit de groeivijver van Luc en Wiejanne. Ja, dit zwemt echt allemaal bij elkaar in een grote vijver van 100 kuub… We hebben er goede verwachtingen van dat deze vissen zich nog verder zullen ontwikkelen. De Koi blijven zonder uitzondering allemaal overwinteren in de vijver die ook verwarmd zal blijven. We zijn nu al benieuwd naar de volgende update.

Koi_07i

Koi_26i

Koi_32i

Koi_31i

Koi_36i

Koi_28i

Koi_27i

Koi_12i

Koi_05i

Koi_18i

Koi_19i

Koi_01i

Koi_02i

Koi_04i

Koi_14i

Het zijn ze dus niet allemaal, slechts de helft, maar onderstaand vind je wel een album waarin ze allemaal voorbij komen. Binnenkort dus meer wanneer we zo nu en dan eens de ontwikkeling van een Koi uitlichten. Alle deelnemers die erom hebben gevraagd hebben als het goed is ook de foto van hun koi toegestuurd gekregen. Is dit nog niet het geval. Stuur dan even je verzoek naar janine@koiquestion.com en dan zorgen we dat je alsnog in het bezit komt van de foto van jouw Koi. Hieronder kun je de foto’s van alle Koi bekijken van deze dag. Navigeer middels de pijltjes aan de zijkanten: Ikeage 2015 @Grunn

Over Remy Doekhi

Bollywood wilde hem, wij hebben hem! Remy is onze Surinaamse godenzoon. In alle bescheidenheid zorgt hij voor alle audio- en videotoepassingen die de verslaggeving van KoiQuestion mogelijk maken. De notoire cameraman monteert ook nog eens alles en deelt als ervaren hobbyist graag zijn kennis met anderen.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App