Dit artikel is deel 1 van 1 in de serie KoiQuestion Prijsvraag

Uitslag KoiQuestion Quiz Oktober/ November 2015

Zoals inmiddels bekend, houden we er zo nu en dan een leuke prijsvraag op na. Waarom?
Om jezelf te prikkelen op zoek te gaan naar kennis.
Om jezelf te laten twijfelen aan datgene wat je zo zeker dacht te weten.
Om kennis te vergaren zodat je het kunt delen.
In de quiz van oktober en november gingen de vragen over de winterperiode; en dat komt goed uit, zodat je nu je voordeel ermee kunt doen.

Vooral vraag twee bleek toch nog wel een lastige

DSC03349 (Medium)

Dit waren de vragen:

Vraag 1: Kun je de pomp en filter het beste uitzetten in de winter?

Vraag 2: Wat is belangrijk aan de samenstelling van het voer wanneer het water kouder wordt?

Vraag 3: Wat is het meest belangrijk in de winterperiode met betrekking tot je vijver?

Het was een quiz van een gemiddeld niveau. De antwoorden wilde ik even kort bespreken, maar deze lichten we toch graag even toe in enkele artikelen die zullen volgen. Vooral vraag twee bleek toch nog wel een lastige. Desalniettemin zijn er drie winnaars uitgerold die op basis van een computerloting willekeurig zijn bepaald. Voor nu willen we de winnaars bekend maken zodat zij hun prijzen, ter beschikking gesteld door Yvo de Wal van Koivoershop.nl in ontvangst kunnen nemen.

Onderstaanden waren beslist niet de enige die alle antwoorden goed hadden, maar zijn wel de gelukkige winnaars van de prijzen zoals vernoemd bij hun naam. De winnaars hebben inmiddels een e-mail ontvangen met het verzoek hun adres door te geven zodat hun prijs naar hen opgestuurd kan worden.

Bas Arkesteijn

Corne Boegheim

Chris Biebaut

Binnenkort dus een uitleg bij de vragen. Heb je de prijsvraag gemist; houdt KoiQuestion dan scherp in de gaten. Binnen een week zullen we een nieuwe prijsvraag lanceren met een nog ongeëvenaarde prijs! 

Wij bedanken nogmaals Yvo de Wal van www.koivoershop.nl voor het ter beschikking stellen van de prijzen voor deze leerzame quiz!.

 

Over De Redactie

De Redactie is de smeltkroes van schrijvers en auteurs binnen Team KoiQuestion. Zij plaatst goedgekeurde berichtgeving vanuit algemeen perspectief of van een externe bron. Vragen of tips voor de redactie? e-mail naar redactie@koiquestion.com

Bezoek mijn website

Comments are closed.