Dit artikel is deel 8 van 21 in de serie Nieuws van de Vakhandel
Aanstaande zaterdag 21 november 2015 zal Spierings Vis haar nieuwe Japanse Koi aan het grote publiek tonen. In een heuse Catwalk van Koi zullen de mooiste Koi de revu passeren in de bowls en wie weet zit uw droom Koi ertussen.

unnamed (2)

Spierings Vis vind het belangrijk dat een Koi eenmaal in de Nederlandse Koi vijver aangeland zich alleen maar mooier zal ontwikkelen

In oktober van dit jaar trok Spierings Vis voor de tweede keer naar Japan om daar kwalitatieve Koi te selecteren. Spierings Vis vind het belangrijk dat een Koi eenmaal in de Nederlandse Koi vijver aangeland zich alleen maar mooier zal ontwikkelen. Het is daarom zaak dat er niet alleen word gekeken hoe een Koi op dit moment is qua kwaliteit maar vooral hoe de Koi zich zal ontwikkelen.Want een Koi die zich alleen maar mooier ontwikkeld is een lust voor het oog van elke hobbyist.unnamed (1)
Iedereen is van harte welkom van 10:00 tot 16:30 uur aanstaande zaterdag. Aan de Parallelweg 7B in Oss.
Een hapje en drankje staan voor u klaar!unnamedTevens zal de nieuwste telg uit de Combi Bed filter reeks gepresenteerd worden. De SCB 50. Een airlift filter geschikt voor Koi vijvers tot 50 m3 voorzien van de laatst inzichten op filter gebied. Koos Spierings ontwikkelaar van het filter heeft geprobeerd het filter nog meer te laten aansluiten op de wensen van de klant. Inmiddels draait het eerste filter naar volle tevredenheid bij een van onze klanten.
Series Navigatie<< Wisikoi: Op Koihunt met JosOpendeurdagen WISIKOI >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App