Orlando op bezoek bij Taneguchi

Wederom gaan we op pad en dit maal richting Tanaguchi, een man waar ik al veel contact mee heb gehad voor mijn bezoek aan Japan. Ik had daarom ook een groot stuk kaas voor hem mee en wat armbandjes van KoiQuestion.

Tanaguchi.1Volgens ons was het maar 20 minuutjes met de trein en Youichi, zijn vrouw, kwam ons op halen bij het treinstation om ons naar de farm te brengen. Alleen als je de verkeerde trein pakt… Dan duurt het toch wel iets langer als 20 minuten… Ach er was genoeg te zien in de trein dus hop weer terug en de juiste gepakt. Youichi was blij om ons te zien en nog blijer met zijn kaas! Na een kopje koffie zijn we rond gaan neuzen op de farm.

kaas

Youichi is blij met zijn kaas, helaas ben ik weeral druk bezig met spulletjes uit te delen

Hij verteld hoe hij zijn show vissen prepareert  voor de show en laat koi zien van klanten. Bijzonder mooi en de Koi die nog te koop zijn staan voor nette prijzen te koop, helaas kan mijn spaarvarkentje deze koi niet aan… Dromen moeten we toch altijd hebben?

Het is dan een dankbaar gegeven om bij hem te gast te mogen zijn

Het is vooral warm om zo iemand te ontmoeten zoals ook al die andere grote namen, maar het is toch wel bijzonder omdat ik al zoveel contact had met deze kweker. Het is dan een dankbaar gegeven om bij hem te gast te mogen zijn in Japan. We kijken verder en rijden naar een ander Koi huis van hem, hier zitten nog een paar van zulke kwaliteit’s Koi waar je U tegen zegt. Maar deze verkoopt hij niet, wat ook begrijpelijk is. Aangezien hij zo goed als uitverkocht is worden er heus Koi geselecteerd, maar meer voor de kennisdeling dan voor de echte aankopen.

Nico youichi

Tanaguchi

Series Navigatie<< Japan here we come!Adembenemende Dainichi Kohaku wint ZNA International Koi Show 2015 >>

Over Orlando de Jonge

Orlando is beslist niet vies van vis en ook niet bang van een beetje water. Als levende brandblusser en met een voorliefde voor watertechniek en PLC heeft hij bloedgroep H2O. Innovatie en kwaliteits-Koi zijn zaken waarvoor je hem wakker mag maken.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App
EnglishNederlands