Koi-Idol winnaar van September is 1 van de 20 op 100 kuub

Zaterdag 12 oktober was het weer zover, we zouden de maandwinnaar van September gaan bezoeken en dat beloofde een bijzondere dag te gaan worden. We kennen de winnaar, Andre de Groot, al een paar jaartjes van shows en dergelijke. Ook “spreken” we hem geregeld in een app groepje genaamd “koiknaapjes” een bijzonder gezelschap van Koi liefhebbers welke lief en leed maar ook vooral veel kennis en meningen met elkaar delen.

Andre hoopt in de toekomst hoge ogen te gaan gooien op een koishow

Andre had voor deze dag gepland staan dat zijn imposante vijver afgenet zou gaan worden en de vissen gebowld. Dat was natuurlijk binnen de groep niet aan de aandacht ontglipt.. Zo’n 15 man waren aanwezig onder de rook van Utrecht om dit spektakel te aanschouwen. Een mooi weerzien en erg gezellig.

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

Daar komen ze reeds dichterbij…

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

De breder vijver wordt afgevangen met een sleepnet.

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

Met een fijn net worden de Koi naar een plaats gedreven

Andre is naast zeer serieus met zijn hobby bezig ook ambitieus en hoopt in de toekomst hoge ogen te gaan gooien op een koishow. De eerste heeft hij bij deze te pakken als maand winnaar en daarmee finalist in Januari! De Koi die dit voor hem presteerde; een schitterende Kohaku van Murata. Een beul van een vis welke nog volop potentie heeft voor de toekomst. Aan ruimte in ieder geval geen gebrek want met naar schatting slechts 20 koi op ruim 100 kuub zit dat wel snor!

een schitterende Kohaku van Murata; een beul van een vis met nog volop potentie

 

Andre, van harte gefeliciteerd met de benoeming van Koi-Idol maandwinnaar Oktober en veel succes in de finale. Daarnaast aan alle aanwezigen, hartelijk dank voor de gezellige en leerzame dag. Rest mij nog te zeggen dat we ook Arie Eikelenboom van Oosterhout Koi mogen feliciteren want met deze finaleplaats maakt ook hij kans op een uniek vaandel en een jaar lang gratis adverteren op onze website Koigate.

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

Opvallend zijn natuurlijk een mooi patroon, maar bovenal een zachte huidkwaliteit en goed shiroji

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

Andre maakt nu ook kans op de hoofdprijs voor alle maandwinnaars; een reis naar japan

Uitreiking Koi idol award september 2015 aan Andre de Groot

Arie Eikelenboom is de dealer van de winnende Koi

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App