Dit artikel is deel 6 van 21 in de serie Nieuws van de Vakhandel

                      Vernieuwde winkel en Japanreis Coweko

De huisvesting van de koi was prima en de vissen hadden het best in Best. Zelfs in Best kan het echter beter en als A-dealer van onder andere Red Label producten, dien je een groot deel van het assortiment natuurlijk ook in werking te laten zien. De tijd is rijp voor een update van de winkel! De aangewezen tijd van het jaar voor veranderingen is direct na het zomerseizoen. De grootste drukte is voorbij en de volgende Japanreis staat alweer voor de deur.
Verkoopbakken zijn schoongemaakt en waar mogelijk verbeterd. De filtratie van een aantal bakken is inmiddels omgebouwd en voorzien van Red Label trommelfilters, combifilters en nieuwe Red Label pompen.

IMG_4450De winkel is opgeruimd en een groot aantal klanten is blij gemaakt met de superaanbiedingen op Koi en overige producten. Het assortiment Koi is bij Coweko altijd zo groot mogelijk om klanten het hele jaar gelegenheid te geven goede kwaliteit Koi aan te schaffen. Motto is dan ook altijd geweest, ‘Wat we niet hebben kunnen we niet verkopen!’ Ondanks dat er nog honderden Koi in Best vertoeven is het toch tijd, tijd voor nieuwe Koi!

DSCN4216

Begin november vliegen we weer naar het land van de rijzende zon, zoals gebruikelijk om de winkel te voorzien van “verse” Koi en een aantal zoekopdrachten voor klanten in te vullen.
Omdat Orlando de Jonge van KoiQuestion, gelijktijdig met ons in Japan op vakantie/koihunting is, gaat hij ook enkele dagen met ons mee. Aangezien Orlando graag veel foto’s maakt wordt dit onderdeel voor ons wat makkelijker en zullen we zeker veel foto’s krijgen om u onze reis te laten zien.

Waar we zeker gaan inkopen in het Japanse zuiden is met name bij Sakai Fish Farm en Ogata Koifarm!


Waar we in ieder geval gaan inkopen in het Japanse zuiden is met name bij Sakai Fish Farm en Ogata Koifarm. Bij Taniguchi Koifarm zetten wilde Orlando eigenlijk mee een mudpond afvangen maar het is niet zeker dat dit gaat lukken in de planning. Als alles goed verloopt komen ook uit die mudponds bestellingen naar boven. Na een bezoekje aan in ieder geval Momotaro en Matsue reizen we aansluitend af naar het noorden, Niigata!

SFF

Marusei koifarm, beter bekend als Hirasawa, verwacht ons om afspraken te maken voor het voorjaar. Afspraken? Jazeker! Coweko was in 2014 en 2015 samen met Nishikigoi Vereniging Nederland organisator van de NVN/Coweko Koichallenge. Deze challenge is een dusdanig succes gebleken dat een vervolg natuurlijk niet uit mag blijven. Als primeur willen we hier wel weggeven dat de koi voor de nieuwe koichallenge geleverd gaan worden door en met medewerking van Jumbo-specialist Hirasawa! Wederom zullen de deelnemers voorzien worden van uitzonderlijke kwaliteit tosai. Verder maken alle deelnemers kans op een geweldig prijzenpakket met als klap op de vuurpijl een Red Label Drumfilter! Meer informatie over de nieuwe Red Label Koichallenge 2016 volgt snel. Mis ‘m niet! challenge-logo Bij Hirasawa zullen we natuurlijk ook nog wat grotere koi selecteren. Overige kwekers in Niigata waar we zeker weer op de koffie gaan, zijn onder andere Marudo, Hosokai, Dainichi, Hoshikin en Isa. Het lijstje gaat natuurlijk veel langer worden maar welke namen daar op staan kan ook van u afhangen. Heeft u nog speciale wensen wat betreft een koi van een bepaalde kweker? Laat het ons weten en wij doen ons uiterste best uw droomkoi naar Nederland te brengen voor absoluut de best mogelijke prijs! Vragen, opmerkingen of zoekopdrachten? Wij zien ze graag tegemoet! Het Coweko-team. www.coweko.nl info@coweko.nl Facebook Coweko

 Logo Coweko

Series Navigatie<< Nieuw bij AEM: AEM T- (type)TotaalfilterWisikoi: Op Koihunt met Jos >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App