Doe mee en win 10, 3 of 1 kilo Koi voer van Koivoershop.nl

De ikeage betekent drukke tijden bij ons op de website; een ideaal moment om onze lezers iets extra’;s te bieden middels een prijsvraag dachten wij zo. Onze sponsor Yvo de Wal van koivoershop.nl vond zijn eerste heuse Japanreis een geschikt moment om samen met onze lezers te vieren en stelde een drietal prijzen ter beschikking. Te weten:

Wil je kans maken op een van deze toffe prijzen; doe dan mee aan onze prijsvraag en beantwoord de drie onderstaande vragen. De prijsvraag loopt slecht enkele weken tot 11 november. Dat vinden we namelijk een geschikte datum om het snoepgoed uit te delen! We zullen dan ook de vragen en antwoorden met je bespreken. Doe dus snel mee en maak meteen kans!

//

uitgelichte afbeelding: http://koiorganisationinternational.org/

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App