Dit artikel is deel 1 van 8 in de serie Ikeage Koi hunt 2015

Voor wie niet naar Japan gaat; brengen wij het zo dicht mogelijk bij

Het gaat gebeuren: de jaarlijkse Ikeage in het verre oosten! terwijl Luc Borgmans van Interkoi speciaal voor de veilingen een extra trip maakte en inmiddels op de weg terug is, vliegen anderen vandaag in. Dit is voor de Koidealers hét moment om in Japan te zijn om daar “op jacht” te gaan naar de mooiste, beste en meest interessante Nishikigoi welke in de komende weken uit de mudponds zullen komen.

Welke vissen komen er vanuit de modder naar hier?

In de afgelopen weken hebben wij als Koiquestion met onze sponsoren contact gehad om na te vragen wanneer zij van plan zijn om naar Japan af te reizen en of zij ons op de hoogte willen houden van hun ervaringen tijdens de Ikeage.

blog ikeage

Altijd lastig, keuzes maken

Deze informatie willen wij bundelen in een reisverslag en zo kunnen jullie meerdere malen per week lezen wat onze sponsoren beleven! De bedoeling is dat wij jou als lezer een goed beeld geven van wat er zoal gekocht gaat worden door onze sponsoren, maar tevens ook hoe het er tijdens de Ikeage aan toe gaat in Japan. Hieronder een overzicht wie wanneer de reis richting het oosten gaat maken:

Ikeage dealers in japan schema 2015

blog ikeage 2

koishow tussen de mudponds

Náást het aankopen van Koi worden er vaak nog vele andere leuke dingen beleeft: denk aan het bezoeken van shows, een veiling, het afvissen van een mudpond of culturele activiteiten als het bezoeken van een tempel. We hopen jullie dus ook over andere activiteiten te kunnen informeren en je zou een goed beeld van het ‘Japanse sfeertje’ te geven!

Ook KoiQuestion zal van de partij zijn van zuid naar noord!

Naast dealers en hun aankopen en belevenissen zullen we ook regelmatig een fotoverslag plaatsen van events en gebeurtenissen in samenwerking met Johan Leurs van Koi Zanmai en ook KoiQuestion, in de persoon van Orlando de Jonge, zal begin november een intensief reisje maken langs zowel zuid als noord!

uitzocht niigata

Mooie plaatsjes tijdens de Koihunt

De komende tijd valt er genoeg te beleven dus; wil je niets missen; zet dan KoiQuestion onder je favorieten of gewoon als beginscherm! Tot slot willen wij onze sponsoren heel veel succes wensen tijdens hun reis, geniet ervan met volle teugen en neem vooral weer vele mooie Koi mee naar Nederland!

Series Navigatie<< Meer eyecandy uit het verre OostenAlleen op de Momotaro Auction >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App