Dit artikel is deel 2 van 39 in de serie Koi-Idol

Vanwege vele bezigheden, o.a. de vakanties, de HKS  en ook het reguliere werk, zijn we wat later bij de winnaar van Juli dan we eigenlijk zouden willen. De winnaar van augustus is inmiddels bekend en zal komend weekend bezocht gaan worden.
Dat doet niet af aan de schoonheid (the Beauty) die we in levende lijve zouden gaan zien!

De uiteindelijke winnaar (Martin) gunde Sergio de reis naar Japan

Want wederom gaan we naar Sergio Verheij, voor degene die het verhaal niet kennen. Hij was vorig jaar maandwinnaar en stond dus in de finale. Hij won definale niet maar kwam toen met een 3e plaats aardig dichtbij met zijn Showa genaamd Brutus. De uiteindelijke winnaar (Martin) gunde Sergio de reis naar Japan en daarmee gaat een droom voor Sergio in vervulling…

verslag sergio vijver 1

En in juli 2015 deed hij wederom mee, dit keer met een andere Koi namelijk een Kohaku van Kweker Hoshikin. Met deze inzending staat hij dus weer in de finale van Koi-Idol. Een schitterende Kohaku die menigeen graag in zijn vijver zou willen hebben. En dat is niet de enige topper welke in zijn vijver zwemt! Hoe dan ook een knappe prestatie en zoals de naam van deze Koi al doet vermoeden, het is een Beauty.

winnaar_koi-idol_juli_2015 Beauty 1

Beauty in vol ornaat!

Niet alleen Beauty is een lust voor het oog maar ook de tuin mag er zijn! We hebben heerlijk genoten van het uitzicht met een vers bakje koffie onder de stralende zon. Puur genieten!!
Fantastisch te zien hoe Sergio de hobby beleefd. En bij het bezoek hoort natuurlijk ook de uitreiking van onze maandelijkse trofee.

winnaar_koi-idol_juli_2015 Beauty2

Piet van Leest feliciteerd Sergio Verheij met zijn terechte maandprijs!

Van harte gefeliciteerd Sergio .
Sergio, uiteraard ook gefeliciteerd namens het team van KoiQuestion.

Series Navigatie<< Koi-Idol winnaar oktober 2016Koi-Idol oktober 2015 >>

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App