Grand Champion All England Koi Show 2015

In Kent County was een showterrein opgebouwd het afgelopen weekend waar de grote prijs van Engeland werd vergeven. Volgens de vele aanwezigen was de line-up van de door de South East Koi Club georganiseerde Koi show daverend. Maar ook met tientallen topkoi in het deelnemersveld kan er maar eentje de allerbeste zijn. Een Sanke in size 7 werd deze eer toebedeeld.

Volgens bewonderaars een van de beste Koi ooit in Europa getoond

In eigendom van de hobbyist Raad Hassan en gekweekt door de Sakai Fish Farm in Hiroshima, werden behoudens de trofee ook veel complimenten buit gemaakt. Volgens diverse bewonderaars een van de beste Koi die in Europa werd tentoongesteld. Oordeel zelf over deze Sanke en pas op dat je niet begint te kwijlen.

Grand Champion All England Koi ShowPicture Courtesy by R&R Koi Travel

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Comments are closed.