Van Keulen ook goed voor Supreme en Jumbo Champion op German Shinkokai Koi Show

Jeroen van Keulen is best wel een showdier. Zo participeert hij vanuit naam van Koicentrum van Keulen al sedert jaar en dag mee op diverse Koi Shows in binnen- en buitenland. Dat doet hij met verve; soms met heel veel prijzen, soms met een aantal bijzondere, nog nooit eerder echter wist hij Grand Champion te spelen in Europa. Iets dat hij al wel wist klaar te spelen op een lokale Koi Show in Japan.

Het brengt hem naar een wolk waar ie dit weekend niet meer vanaf te slaan zal zijn

Tijdens de eerste editie van the German Shinkokai Koi Show voor all sizes die dit weekend gehouden wordt in de nabijheid van het Zuid-Duitse Stuttgart, wist hij die historie achter zich te laten. Van Keulen speelt geen tweede viool meer en bestiert vanuit Nijverdal het hoogste podium en de trede er naast en de trede daarnaast?! Jawel, behoudens de hoogste eer, de zogeheten Grand Champion, weet ook ook de runner up, betiteld als Supreme Champion en de Jumbo Champion in de wacht te slepen. Een prestatie die beslist niet voorkomt uit het gebrek aan concurentie moet daarbij toegevoegd worden.

De Supreme Champion won al eens best foreign entry op de Nagaoka Koi Show in Japan. dat is nu drie jaren geleden. Deze Sanke die gekweekt werd door de gebroeders Yagenji is kwalitatief, maar ook wel een Koi met charme.

Untitled

Voor Jeroen is het de ultiem kers op de taart; datgene waar hij al zolang reikhalsend naar uit heeft gekeken. Supreme Champion en ook Jumbo Champion zijn titels die hij en ook de Maruten Sanke in kwestie al eens op hun conto mochten schrijven, maar om nu dan maar aan de haal te gaan met het troika aan awards is ook voor hem onvoorstelbaar mooi. Een ervaring die zijn eerste titel extra zeil bij zet en hem brengt naar een wolk waar ie dit weekend niet meer vanaf te slaan zal zijn. Helemaal wanneer je weet welke reis zijn Grand Champion heeft afgelegd om hier te komen. Hierover later meer.

Jumbo Champion German Shinkokai koi Show 2015.

Picture courtesy by Jeroen van Keulen (www.koicentrum.nl)

Series Navigatie<< Floor’s Kazuto hengelt ook Young Champion binnen op German ShinkokaiDe Maruten van Van Keulen behaalt (eindelijk) Grand Champion >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App