Dit artikel is deel 3 van 7 in de serie German Koi Show (Koi Expo) 2015

In het Duitse Villingen/Schwenningen nabij Stuttgart wordt dit jaar de afsluiter van het show-seizoen gespeeld. De Koi Expo, zoals die ook gehouden wordt in Berlijn kent een beurs en een wedstrijd die Shinkokai erkend wordt. Naast triomfantelijke namen als Elna Koi en Floors Koi Shop; die beiden reeds een Grand Champion titel behaalden op verschillende shows, bracht ook Jeroen van Keulen zijn vissen mee naar zuid-Duitsland.

Veel vaker greep zij net naast deze felbegeerde award

En met resultaat. Dit is de Grand Champion van De German Koi Show, de grote prijs in Stuttgart. Veel vaker greep zij net naast deze felbegeerde award, waarover meer in een vervolgartikel. Want deze Koi is best heel speciaal. Nu mag de circa 90 centimeter lange Sanke en haar eigenaar genieten van de zege. Gefeliciteerd!
Major Awards Shinkokai Koi Show 2015

Series Navigatie<< Het Troika uit Nijverdal spettert in VillingenZeeuw zegeviert in de non gosanke klasse met Yamabuki >>

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App