Dit artikel is deel 8 van 11 in de serie Holland Koi Show 2015

De Supreme Champion van de Holland Koi Show 2015 is de prachtige Sanke van Hilde en Michel. Vorig jaar hebben we deze Koi al kunnen aanschouwen op de Interkoi waar ze Adult Champion werd. Als deze trend zich voortzet gaat ze misschien nog wel eens aan de haal met de hoogste prijs.

2015-08_HKS_SC[foto2014]

Series Navigatie<< Quality Koi time in Arcen; Komt dat zien!ZOOOO geweldig was het in Arcen! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App