Dag twee van de Holland Koi Show in de kasteeltuinen te Arcen is in volle gang, het is lekker druk! Voordat de toegangspoort open ging was er al een flinke rij te zien, veel enthousiaste hobbyisten willen als eerst al het zwemmende pracht in de vats bewonderen. De Major awards zijn gister bekend gemaakt, met de overige prijzen is de jury vandaag druk in de weer en met 80 vats vol Koi is dat een behoorlijke klus
IMG_9511IMG_9527 Bij binnenkomst loopt men eerst over het doeplein, veel bezoekers blijven hier even hangen om meer te weten te komen over filtermaterialen, Osmose, PCL en om onze prijsvraag in te vullen. Ook de Koi Art van Marlice en de airbrush kunstwerken van Gregor Meijer trekken veel bekijks.

Stiekem willen alle volwassenen ook…

 

De dochters van Gregor hebben het druk met airbrushes van tijdelijke Koi tatoeages op de armen van de kinderen die met paps en mams meegekomen zijn. Stiekem willen alle volwassenen ook…

IMG_9520Drukte op het Doeplein

Vandaag en morgen zijn er ook volop mogelijkheden om de kennis bij te spijkeren, verschillende mensen uit de Koiwereld staan ingepland om een lezing te geven. Wil je meer weten over kwaliteitsherkenning, Koivoer of visziekte, kom dan langs om je kennis bij te spijkeren. Het lezingenschema is te vinden op onze website en in onze stand.

IMG_0225Microscopie-uitleg op het Doeplein IMG_9533 Overzicht van het showterrein

IMG_0279

Voor alle vrijwilligers en standhouders is het altijd een leuk weerzien, oud Hollands spijker slaan hoort daar dan ook bij!

IMG_0247

Mocht je nog geen plannen hebben voor vanmiddag of voor morgen, kom dan naar de kasteeltuinen in Arcen!

Series Navigatie<< 180 winnaars Grand Champion B op Arcen!Hilde en Michel’s Sanke is de Supreme Champion van de HKS 2015 >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App