Vorig jaar was hun grote verovering; de ereplaats waartoe zij reeds jaren knokten werd bereikt. Dit jaar weten de broers uit Hattemerbroek hun titel te prolongeren en weer met een Kohaku. Niet met dezelfde echter. Dit keer is het de vorig jaar betitelde ‘Beul van MA-koi’; toen werd ze Supreme Champion en dat was geen toevallige vorm waarin de vis verkeerde.

X-Junior - de beul van Ma-Koi - Supreme Champion in Arcen

De kweker is Dainichi en de vis is al meerdere jaren in het bezit van Makoi. Deze tweekleurige beul heeft vriend en vijand weten te verbazen met diens ontwikkeling sindsdien. De bloedlijn heet X-junior en dit is ook de oudste generatie nakomelingen waardoor er nog weinig inzicht was in wat men nu mag verwachten van een Koi als deze. Op de Holland Koi Show goed genoeg voor de allerbelangrijkste titel in 2015!

De gebroeders Richard en Mathijs van Hulst

Van harte gefeliciteerd Richard en Mathijs!

Series Navigatie<< Dit kun je sowieso verwachten dit weekend in Arcen!180 winnaars Grand Champion B op Arcen! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App