Ook de Grand Champion B is reeds bekend op HKS, het is een heuse Goshiki van maar liefst 79 cm! Uiteraard hebben wij van KoiQuestion de eigenaren opgezocht om het hemd van hun lijf te vragen hoe ze tot dit resultaat zijn gekomen.

Winnaars Grand Champion B HKS 2015

De eigenaren Dennis en Christian van Koi-Freak.de, hebben haar vorig jaar gekocht bij Conias. We hebben de Goshiki ook mogen bewonderen tijdens Interkoi in Kalkar dit jaar, ook daar is ze in de prijzen gevallen. Wat eigenlijk ook wel meer dan logisch is met zo’n Koi.

Dennis haar niet inzetten tijdens HKS

 

De Koi bevind zich momenteel in haar 5de levensjaar en eigenlijk wilde Dennis haar niet inzetten tijdens HKS, echter heeft hij op zijn forum een soort actie gehouden. Als hij meer dan 50 „likes” zou krijgen zou hij de Goshiki meenemen, binnen het uur zat hij al op 180 „likes”! Volgens hem moeten we dan ook de mensen van het forum bedanken. Het nemen van de perfecte foto was een moeilijke opgave, de Koi in het vat van Koi-Freak.de hebben het zodanig naar hun zin dat het volledige vat vol zit met kuit. Er is dan ook gekozen voor de benchfoto van Rene Gerritzen en die is zeker niet verkeerd! Winnaars Grand Champion B HKS 2015
Uiteraard namens het team KoiQuestion hartelijk gefeliciteerd.

Series Navigatie<< MA-koi prolongeert titel in Arcen met X-Junior KohakuQuality Koi time in Arcen; Komt dat zien! >>

Over Orlando de Jonge

Orlando is beslist niet vies van vis en ook niet bang van een beetje water. Als levende brandblusser en met een voorliefde voor watertechniek en PLC heeft hij bloedgroep H2O. Innovatie en kwaliteits-Koi zijn zaken waarvoor je hem wakker mag maken.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App