Zondag 19 Juli stond het bezoek aan de winnaar van Koi-Idol Juni 2015 in onze agenda omcirkeld.
We gingen naar het Oosten van Brabant waar Momo (zoals de eigenaren haar Momotaro kohaku genoemd hebben) haar rondjes zwemt. Aangekomen bij Rob en Tara was het ons direct duidelijk dat we hier te maken hebben met een enthousiast stel met beide een passie voor Koi. Hoge kwaliteit Koi wel te verstaan, want er zwemmen meer juweeltjes dan alleen Momo in de vijver van Rob en Tara.

Afhankelijk hoe diep ze kunnen, zal de inhoud tussen de 60 en 80 kuub gaan worden

foto Koi-idol juni bij de winnaar

Momo in zijn habitat bij Rob en Tara

foto Koi-idol juni dealer certificaat overhandiging

Arie Eikelenboom en zijn certificaat

Tijdens een bakje koffie kwam het gesprek al gauw over hun toekomst plannen. Zowel Rob als Tara wonen nog bij hun ouders en de vijver waar we nu bij zaten ligt in de tuin van de ouders van Rob. Ze willen op korte termijn samen gaan wonen en dan hun ideale vijver te gaan bouwen. En dat beloofd een flinke bak te gaan worden. Afhankelijk hoe diep ze de grond in kunnen, zal de inhoud ergens tussen de 60 en 80 kuub gaan worden. Dat biedt mogelijkheden voor de toekomst aangezien de vijver nu 10 kuub is. Gedurende de kleine 2 uurtjes dat wij bij Rob en Tara waren, werd uiteraard de trofee waar Momo op afgebeeld staat, overhandigd en kregen ze daarnaast ook nog een waarde cheque twv 150 euro. Die ze kunnen besteden bij Shinji aan een nieuwe aanwinst.

 

 

Momo bleek aangekocht te zijn bij Arie Eikelenboom van Oosterhout Koi. Hiermee heeft ook Arie een certificaat te pakken als dealer. Dit doen wij omdat wij vinden dat ondanks dat Koi-Idol een hobbyisten show is, de dealer degene is die de koi vanuit Japan laat komen en de eerste opvang doet. Daarom krijgt de dealer van de winnende koi, als blijk van waardering, van ons een certificaat.RED: Koi-idol is een digitale Koi Show met iedere maand een nieuwe winnaar. Deze wordt bepaald doormiddel van stemmen. Deelname is gratis en naast eeuwige roem wordt jaarlijks een hele mooie prijs weggegeven aan een van de maandwinnaars. De afgelopen twee jaren was dit een Japanreis.. Voor meer informatie en/of deelname neem je een kijkje op de website van Koi-Idol. Je kunt ook meteen stemmen op de deelnemers van deze maand.

 

 

 

 

 

foto Koi-idol juni bij de winnaar1

Rob neemt zijn prijs in ontvangst uit handen van Piet van leest

 

Over Marc van Leest

Marc van Leest is samen zijn vader Piet van Leest de drijvende kracht achter Koi-Idol, een online verkiezing voor Koi van hobbyisten. Deze digitale Koi Show is onderdeel van KoiGate waar Marc de Public Relations vertegenwoordigd. Daarnaast is hij zelf hobbyist en geniet vooral van het persoonlijk contact met andere hobbyisten.

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App