Dit artikel is deel 9 van 12 in de serie Euregio Koi Show 2015

Interview met Ronnie Siepel op Euregio koi Show

Wijze woorden van een noorderling; een hobbyist die zijn vissen voor het eerst inzette op een Koi Show tijdens de Koi Show in Oldenzaal. Het is logisch wanneer wij tijdens een Koi Show natuurlijk de winnaars interviewen, maar wat eigenlijk het mooiste is; is de passie vastleggen die hobbyisten hebben voor hun Koi. Zo ook Ronnie Siepel, die wel mee deed, niet in de prijzen viel, maar zichzelf toch als winnaar ziet. Kijk, dat is een winnaars-mentaliteit die hem hopelijk ver zal brengen!

Series Navigatie<< Van wit naar Shiro UtsuriAnders zou ze Bruta heten, maar bruut is ie wel! >>

Over Tiebo Jacobs

Tiebo is initiatiefnemer van KoiQuestion en wordt - terecht - getypeerd als 'Nishikigoi nut'. Hij is reeds meer dan een decennia auteur op het gebied van Koi, leidt het team van journalisten en stelt kritische vragen voor de camera. Hij is altijd bezig met het volgende te gekke idee om de visie van KoiQuestion verder uit te kunnen dragen.

Bezoek mijn website

Reacties

Comments are closed.

Messenger icon
Send us a message via your Messenger App